مدیریت صنعتی

 

دانلود چارت تحصیلی رشته مدیریت صنعتی

دانلود سرفصل دروس رشته مدیریت صنعتی

 

معرفی

صنعت هر کشور بدون شک از جمله مهمترین ارکان توسعه پایدار در عرصه های مختلف آن کشور محسوب می شود. مدیریت صحیح و بهینه این بخش تأثیرات مثبت و شایان توجهی در رشد و ارتقای جامعه و سطح زندگی مردم خواهد داشت. 
فارغ التحصیلان دوره کارشناسی رشته مدیریت صنعتی ضمن آشنا شدن با مفاهیمی همچون سازمان، منابع انسانی، کاربردهای ریاضی در مدیریت، مباحث کیفیت، حسابداری و حسابداری صنعتی و بحث های کمی مدیریت ، آمادگی علمی لازم را برای ورود به این حوزه از کسب و کار پیدا می کنند و در صورت انتخاب شغل مناسب و رشد و پیشرفت در شغل خود می توانند پس از کسب تجربه، مسئولیت بخشی از خط تولید یک کارخانه ، مدیریت یک پروژه صنعتی و یا یک شرکت تولیدی را بر عهده بگیرند.
این رشته در بسیاری از دانشگاه های کشور ارائه می گردد و نیاز به متخصصان این رشته متناسب با پیشرفت صنعتی کشور روز به روز افزایش می یابد. اگرچه این رشته شباهت هایی با مهندسی صنایع – گرایش تولید، دارد اما توجه آن بیشتر به ارتباط صنعت با نیروی انسانی و ابعاد مالی و رفتاری صنایع است در حالی که مهندسی صنایع به ابعاد فنی و تکنیکی صنایع می پردازد.

 

نقش و توانایی 

دانشجویان این رشته، علاوه بر آشنایی با مسائل نظری دانش مدیریت صنعتی ، با زمینه های نوین مدیریت صنعتی و جایگاه آن در عرصه عمل آشنا خواهند شد . همچنین در این دوره سعی خواهد شد قدرت تحلیل دانشجویان در زمینه امور کاربردی با استفاده از افته های کاربردی افزایش یابد. در واقع برای تحصیل در این رشته به موارد زیر نیاز است

  • علاقه مندی به مفاهیم و مباحث مدیریتی و صنعتی (بسیار مهم)
  • قدرت و توان ادراک، تجزیه و تحلیل و نهایتا حل مشکلات مدیریتی
  • کسب مهارتهای عمومی و تخصصی (زبان، ،ICDL، Ms Project و ... )

 

بازار کار

فارغ التحصیلان این گرایش می توانند در قسمتهای مدیریت و برنامه ریزی تولید، اداره حفاظت فنی ، قسمت کنترل کیفیت کالا ، نگهداری و تعمیرات مشغول بکار شوند. ضمنا توانایی فعالیت در امور مربوط به مدیریت و کنترل پروژه و مدیریت و ارزیابی عملکرد را دارا می باشند. زمینه های دیگر فعالیت فارغ التحصیلان این رشته امور مربوط به کیفیت و استانداردهای کیفی و بهره وری و همچنین امور مالی و بانکداری است.