• 1402/09/08 - 12:06

نشست هم افزایی و هم فکری رییس دانشگاه با رئیس اداره منابع طبیعی گناباد

نشست هم فکری رییس دانشگاه گناباد با رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد برگزار شد.
در این نشست که با حضور مهندس محرابی، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد به همراه معاونین و کارشناسان آن اداره تشکیل شد، پیرامون توسعه و تقویت همکاری های علمی و پژوهشی نیازمحور و همچنین استفاده از ظرفیت طرفین در اجرای پروژه های مشارکتی و مردمی حوزه آبخیزداری و بیابان زدایی به بحث و تبادل نظر پرداخته شد. همچنین مباحث مختلفی در حوزه ظرفیت سازی و بسترسازی برای اجرای پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و پروژه های تحقیقاتی کاربردی در ایستگاه معرف و زوجی شهید نوری کاخک گناباد مطرح گردید.
همچنین در این نشست پیرامون پویش بزرگ درختکاری که با هدف کاشت یک میلیارد نهال در سراسر کشور هدف گذاری شده است، هماهنگی و برنامه ریزی لازم انجام شد.
مقرر گردید یک سایت ۵۰ هکتاری پروژه نهالکاری به صورت پایلوت تحقیقاتی در اختیار دانشگاه گناباد قرار گیرد.

• گروه خبری :