گام مهم و افتخار ارزشمند دیگری در مجتمع آموزش عالی گناباد در راستای توسعه هدفمند منطبق با نیازهای منطقه ای؛ اخذ موافقت ایجاد سه رشته تحصیلی جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دفترچه انتخاب رشته سال 1405
دکتر یاسر اسماعیلیان، رئیس دانشگاه گناباد از اخذ مجوز ایجاد سه رشته تحصیلی جدید و قرار گرفتن در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1405 خبر داد.
دکتر یاسر اسماعیلیان، رئیس دانشگاه گناباد از اخذ مجوز ایجاد سه رشته تحصیلی جدید و قرار گرفتن در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1405 خبر داد.
دکتر اسماعیلیان اظهار داشت با برنامه ریزی و اقدامات مدون و پیگیری های مستمر صورت گرفته، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از بررسی های صورت گرفته در کارگروه ها و کمیسیون مربوطه، نهایتا با ایجاد رشته های تحصیلی: مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و مدیریت صنعتی-گرایش مدیریت کیفیت و بهره وری و مهندسی شیمی-گرایش فرایندهای جداسازی در مقطع کارشناسی ارشد موافقت به عمل آورد و رشته های مذکور در لیست رشته های دارای ظرفیت پذیرش دانشجو در دفترچه انتخاب رشته سال 1405 قرار گرفت.
رئیس دانشگاه گناباد ضمن تبریک این دستاورد به دانشگاهیان و عموم شهروندان گرامی و سپاسگزاری از مشارکت و تلاش ارزنده همکاران محترم دانشگاه و همراهی و حمایت ارزشمند مسئولین محترم شهرستان بویژه نماینده مردم و فرماندار شهرستان، ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی هدفمند و حرکت در راستای سند برنامه راهبردی دانشگاه و همت، تلاش و مشارکت ارزشمند مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان ارجمند و همکاری و هم افزایی ارزشمند مسئولان محترم و مردم شریف منطقه شاهد رشد، بالندگی و پیشرفت هرچه بیشتر دانشگاه به عنوان سرمایه اجتماعی منحصر به فرد منطقه باشیم.
نظر دهید