• 1405/03/09 - 11:02
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

همزمان با هفته میراث فرهنگی کارکنان دانشگاه گناباد از قنات جهانی قصبه بازدید کردند

استادان و کارکنان دانشگاه گناباد به مناسبت گرامیداشت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی از قنات جهانی قصبه بازدید کردند.

به همت و برنامه ریزی امور فرهنگی دانشگاه گناباد، همزمان با هفته گرامیداشت میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، شماری از کارکنان و استادان دانشگاه از قنات جهانی قصبه بازدید علمی تفریحی کردند.
در این بازدید دکتر مهدی دهمرده عضو هیات علمی دگروه باستان شناسی دانشگاه گناباد از شگفتی ها و رازهای علمی این سازه بی نظیر و این میراث گرانقدر شهرستان برای بازدیدکنندگان سخن گفت.
گفتنی است قنات قصبه گناباد از حیرت انگیزترین پدیده های ساخته دست بشر و نمادی از هم نوایی بشر با طبیعت است. این قنات به طول ۳۳ کیلومتر، از دو رشته اصلی به نام های قصبه و دولاب تشکیل شده است که مجموعا ۴۲۷ میله چاه دارد. حفر کانالی بدین عظمت با ژرفنای بیش از ۳۰۰ متر و حجم افزون بر ۷۳ میلیون متر مکعب خاکبرداری در عمق ۳۰۰ متری ، آن هم بدون کمترین خطا در مسیر یا شیب بندی از زمان هخامنشیان، یک شاهکار بی نظیر در سراسر جهان است. 
 
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گناباد
  • گروه خبری : اخبار فرهنگی
  • کد خبر : 776
کلمات کلیدی
محمد خوشنود
نگارنده محتوا

محمد خوشنود

تصاویر مرتبط

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

📅 تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/03/09 11:02 📈 تعداد بازدید: 13