• 1403/06/07 - 14:11

اطلاعیه پیش ثبت نام و درخواست اسکان در سراهای دانشجویی

کلیه دانشجویان محترم دوره روزانه و شبانه می‌توانند  از تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۰۶ تا ۱۴۰۳/۰۶/۰۹، با مراجعه به پورتال آموزشی، منوی امور دانشجویی از قسمت امور خوابگاه، درخواست خوابگاه خود را برای اسکان خوابگاه در سال تحصیلی آینده ثبت نماید.

* تأیید درخواست دانشجو در این مرحله به منزله اسکان قطعی وی در خوابگاه نبوده و دانشجو می‌بایست اطلاعیه‌های بعدی دانشگاه را در مورد پرداخت مالی و  انتخاب اتاق و… دنبال نمایند.

*اجاره بهای خوابگاه برای دانشجویان شبانه و سنواتی با ۱۰ درصد افزایش قیمت محاسبه می‌شود.

اجاره بهای سرای دانشجویی پروین اعتصامی برای هر نیمسال تحصیلی:

✅ اجاره بهای خوابگاه برای اتاق‌های ۸ نفره:۱۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال

✅ اجاره بهای خوابگاه برای اتاق‌های ۴ نفره: ۲۴.۰۰۰.۰۰۰ ریال

✅ اجاره بهای خوابگاه برای اتاق‌های ۲ نفره بلوک۱: ۲۹.۰۰۰.۰۰۰ ریال

✅ اجاره بهای خوابگاه برای اتاق‌های ۲ نفره بلوک۲: ۳۴.۰۰۰.۰۰۰.ریال

اجاره بهای سرای دانشجویی خاتم الانبیا (ص) برای هر نیمسال تحصیلی: ۱۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال

دانشجویان متقاضی  سرای دانشجویی پروین اعتصامی می بایست فیش واریزی به مبلغ ۱۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال به شماره کارت مدیر خوابگاه واریز نمایند و رسید آن را به ایمیل زیر ارسال کنند.

مابه التفاوت اجاره بهای خوابگاه در زمان مراجعه حضوری دانشجو به خوابگاه،  از دانشجو اخذ خواهد شد.

شماره کارت:

شماره شبا :