• 1402/05/24 - 12:33
به مناسبت روز خبرنگار

نشست خبری سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد با خبرگزاری ایرنا

نشست خبری دکتر زمانی و خبرگزاری ایرنا برگزار شد.

دکتر زمانی بهابادی با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ضمن عرض تبریک روز خبرنگار به بیان فعالیت‌های یکسال اخیر دانشگاه در زمینه‌های گوناگون پرداخت. رئیس دانشگاه گناباد عمده فعالیت‌های بخش عمرانی دانشگاه را در تکمیل دانشکده علوم و خوابگاه خواهران برشمرد. هزینه ای که تاکنون در این زمینه به کار گرفته شده است در حدود 280 میلیارد ریال می‌باشد. دکتر زمانی در زمینه پژوهشی، به قراردادهای طرح‌های پژوهشی اساتید به مبلغ بیش از 4 میلیارد ریال اشاره کرد. همچنین، ارتقا مرتبه دانشیاری سه نفر از اساتید دانشگاه، تبدیل وضع بیش از 20 عضو هیأت علمی و عضویت اعضای هیأت علمی دانشگاه در هیأت ممیزه، از دیگر موارد پژوهشی است که می‌توان آن را بیان کرد.
دکتر زمانی از جمله دستاوردهای بخش فرهنگی به اجرای جلسات و برنامه‌های گوناگون فرهنگی برای اساتید، یاوران علمی و دانشجویان و همچنین افزایش 60 درصدی بودجه فرهنگی نسبت به سال 1401 اشاره کرد.

{author_name}
تصویر نویسنده :