• 1403/07/25 - 18:38

نشست برنامه ریزی ستاد پذیرش و ثبت نام دانشجویان نوورود در دانشگاه گناباد برگزار شد.

در نشستی که با حضور اعضای ستاد پذیرش و ثبت نام دانشجویان نوورود برگزار شد، آخرین اقدامات و برنامه های انجام شده و در حال پیگیری واحدهای مختلف دانشگاه در زمینه آمادگی پذیرش و استقبال از دانشجویان نوورود مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس دانشگاه گناباد بر ضرورت برنامه ریزی دقیق و پیش بینی موارد مختلف در راستای بهبود کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان نوورود و افزایش رضایتمندی و تکریم ارباب رجوع تاکید کرد.
در ادامه جلسه، حسین امیری، دبیر ستاد به قرائت مصوبات جلسه قبلی پرداخت و اعضا و مدیران واحدهای دانشگاه به ارائه توضیحات و گزارشات و همچنین بیان نقطه نظرات مرتبط با بندهای مصوبات پرداختند.
دکتر اسماعیلیان در پایان نشست از تلاش‌ها و پیگیری های مستمر معاونان، مدیران و کارکنان بخش های درگیر در فرایند پذیرش و ثبت نام دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گنــاباد

• گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار آموزشی