• 1402/10/02 - 08:53

عضو هیات علمی دانشگاه گناباد در جمع برگزیدگان دومین جشنواره علمی شهید چمران

به همت بسیج اساتید خراسان رضوی از برگزیدگان دومین جشنواره  شهید دکتر چمران که برترین آثار علمی را به این رویداد علمی ارایه کردند در آخرین روز آذر  تجلیل شد.
دکتر اخروی عضو هیات علمی دانشگاه گناباد در دومین جشنواره علمی دکتر چمران در بین برگزیدگان مورد تجلیل قرار گرفت که این موفقیت را به وی و جامعه دانشگاهی گناباد تبریک می گوییم.

دبیر دومین جشنواره شهید چمران خراسان رضوی  گفت: از حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ اثر ارسالی از اساتید دانشگاه های سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره،  ۱۲۰۵ اثر مربوط به  استان خراسان رضوی می باشد.

به گفته دکتر امیری دبیر علمی جشنواره دکتر چمران، این جشنواره به منظور ارج نهادن به اقدامات و فعالیت‌های استادان و مدرسین بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در سه حوزه علوم انسانی و هنر، علوم فنی و مهندسی و علوم پایه و کشاورزی برگزار می گردد.

• گروه خبری : اخبار پژوهشی,اخبار فرهنگی