• 1403/07/19 - 19:21

دیدار مدیران دانشگاه گنــاباد با فرماندهی انتظامی گناباد به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی

در طی دیداری که توسط رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه گناباد با فرمانده انتظامی شهرستان گناباد صورت گرفت بر افزایش تعاملات و همکاری های متقابل در حوزه های مختلف تاکید شد.
دکتر یاسر اسماعیلیان، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی، از تلاش‌های خالصانه و ایثار و فداکاری پرسنل خدوم فرماندهی انتظامی گنــاباد بخصوص در جهت برقراری امنیت و آرامش دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.
 وی، با تاکید بر اهمیت بالای دانشگاه در توسعه همه جانبه شهرستان و منطقه، همکاری خوب فرماندهی انتظامی با دانشگاه را زمینه ساز افزایش رضایتمندی دانشجویان و پیشبرد اهداف توسعه کمی و کیفی دانشگاه دانست و در جهت استفاده از ظرفیتهای این فرماندهی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و ظرفیت علمی اساتید دانشگاه در راستای آسیب شناسی مسائل مختلف شهری اعلام آمادگی کرد.

سرهنگ علی رجبی ضمن تقدیر از تعامل و ارتباط موثر دانشگاه با فرماندهی انتظامی، رویکرد و تمرکز این مجموعه در کاهش آسیب‌های اجتماعی بخصوص در حوزه دانشجویان را روش‌های ایجابی و مشاوره ای دانست.
 وی، جامعه دانشجویی را عامل پویایی و توسعه شهرستان دانست و بر تعامل هرچه بیشتر دو مجموعه بخصوص در زمینه استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه تاکید کرد و در جهت هرگونه همکاری سازنده با دانشگاه اعلام آمادگی کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گنــاباد

• گروه خبری : حوزه ریاست