در پایان اجرای سنگفرش مسیر مسجد و گلزار شهدای دانشگاه گناباد، از بانیان خیر این پروژه سپاسگزاری شد.
در بازدید از مرحله پایانی سنگفرش مسجد حضرت فاطمه (س) و یادمان شهدای گمنام پردیس دانشگاه گناباد از خیرین بانی این اقدام ارزشمند تقدیر به عمل آمد.
جمعی از مدیران دانشگاه در بازدید از مراحل پایانی اجرای سنگفرش و آجرفرش مسیر مسجد حضرت فاطمه (س) و یادمان شهدای گمنام پردیس دانشگاه، از خیرین نیک اندیش، حاج علیرضا قلیزاده و مرتضی زمانی با اهدای لوح سپاس، تقدیر به عمل آوردند.
دکتر اسماعیلیان، با اشاره به افزایش چشمگیر جلب مشارکت خیرین در اجرای پروژه ها و تامین زیرساختهای دانشگاه، علیرغم مسائل اقتصادی و افزایش هزینه ها، این گونه اقدامات را جلوه ارزشمندی از پیوند بین دانشگاه و جامعه و اعتماد عمومی به دانشگاه دانست که بخشی از آن امروز در این کار باارزش معنوی بروز کرده است.
وی، با بیان این موضوع که اگر حمایت های خیرین و معتمدین نبود، امروز شاهد این رشد و پیشرفت در دانشگاه نبودیم، برای تمامی خیرین نیک اندیش آرزوی سلامتی و خیر و برکت در زندگی دنیوی و اخروی کرد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گناباد
نظر دهید