• 1403/07/21 - 10:08
  • - تعداد بازدیدکننده: 2013

اطلاعیه اولیه ثبت نام ویژه پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1403

آغاز دوران جدیدی از تحصیل را خدمت شما دانشجویان و فرهیختگان عزیز تبریک عرض می کنیم، از این که این دانشگاه را جهت ادامه تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را خوش آمد می گوییم.

به اطلاع می‌رساند، #ثبت‌نام_اولیه پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری 1403 در این دانشگاه به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد، بنابراین بدون توجه به تاریخ‌های اعلام شده برای ثبت‌نام در وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور، منتظر اطلاعیه‌های نحوه و زمان ثبت‌نام الکترونیک و حضوری در مجتمع آموزش عالی گناباد که در وبگاه دانشگاه به آدرس www.gonabad.ac.ir درج خواهد شد، باشید.

ضمنا با توجه به اطلاع‌رسانی کامل الکترونیکی و ثبت نام اولیه الکترونیکی، تا زمان ثبت نام حضوری، نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد.

اطلاعات تکمیلی و جدول زمان بندی ثبت نام الکترونیکی و حضوری به زودی منتشر می شود.

شماره تماس ضروری: 09158944208

مدیریت امور آموزشی مجتمع آموزش عالی گناباد

مطالب مرتبط:

صفحه ویژه دانشجویان نوورود (معرفی دانشگاه و ....)

• گروه خبری : اخبار آموزشی