• 1403/02/30 - 10:25
همزمان با بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز روابط عمومی و ارتباطات صورت گرفت

تقدیر از کارشناسان و رابطین حوزه روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه گناباد.

رئیس دانشگاه گناباد در نشستی که به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از مدیران و کارشناسان حوزه روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه گناباد از رابطین روابط عمومی دانشگاه نیز تقدیر و تشکر نمود.

دکتر یاسر اسماعیلیان در این نشست با توجه به اهمیت حوزه روابط عمومی از کارشناسان این حوزه خواست تا با فعالیت‌های حرفه ای و اغناء مخاطبین و شناساندن اهداف سازمانی در افکار عمومی بیش از پیش تلاش کنند و در جهت توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌های دانشگاه در مسیر رشد و تکامل و بلوغ مجموعه گام بردارند .
رئیس دانشگاه گفت؛ روابط عمومی ها باید با ظرفیت مناسبی که در اختیار دارند از جهت  کار کمی و کیفی تلاش نماید و تحول و کار جدید و خلاقانه را در دستور کار داشته باشند و این امر بایستی عملا در حوزه روابط عمومی ملموس باشد. در این جلسه رابطین روابط عمومی در حوزه های مختلف دانشگاه هر کدام به بیان پیشنهادات و نظرات خود در خصوص مطلوب شدن برنامه های دانشگاه پرداختند.
در پایان این جلسه از تلاش های شبانه روزی کارشناسان و رابطین روابط عمومی تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری : حوزه ریاست