• 1404/07/05 - 18:29
  • - تعداد بازدید: 103
  • - تعداد بازدیدکننده: 99
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور معاونان ستاد خیرین وزارت عتف:

آیین رونمایی از پروانه فعالیت انجمن خیرین حامی مجتمع آموزش عالی گـناباد برگزار شد.

با حضور مسئولان کشوری و شهرستانی، خیرین و نماینده مردم در مجلس، آیین رونمایی از انجمن خیرین حامی دانشگاه گناباد برگزار شد. دکتر اسماعیلیان، رئیس دانشگاه، این انجمن را فرصتی برای سازمان‌دهی کمک‌های خیرین و توسعه علمی و فرهنگی دانشگاه دانست.

با حضور معاونان ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از خیرین نیک‌اندیش، نماینده مردم در مجلس، مسئولان شهرستان، مدیران دانشگاه، اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی، آیین رونمایی از پروانه فعالیت انجمن خیرین حامی مجتمع آموزش عالی گــناباد برگزار شد. 

در این آیین، دکتر اسماعیلیان رئیس مجتمع آموزش عالی گــناباد ضمن خیرمقدم به حاضران، این روز را نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه عنوان کرد و گفت: پس از مدت‌ها تلاش و پیگیری، امروز شاهد آغاز رسمی فعالیت انجمن خیرین هستیم؛ انجمنی که می‌تواند کمک‌های خیرین را از شکل فردی و پراکنده به یک حرکت سازمان‌یافته، هدفمند و اثرگذار تبدیل کند. 

وی با اشاره به جایگاه شهرستان گــناباد به عنوان «مهد تمدن، ادب و فرهنگ» افزود: حضور مردم، خیرین و مسئولان در کنار دانشگاه نشان‌دهنده همدلی و وفاق اجتماعی است. دانشگاه بدون همراهی جامعه و نیکوکاران نمی‌تواند به تنهایی بار سنگین توسعه علمی و فرهنگی را بر دوش بکشد.

 رئیس دانشگاه با تاکید بر اهمیت نقش خیرین در عرصه آموزش عالی گفت: خیرین نه تنها در توسعه زیرساخت‌ها و فضاهای فیزیکی، بلکه در حمایت از دانشجویان، فعالیت‌های پژوهشی، پروژه‌های دانش‌بنیان و حتی تامین نیازهای آموزشی و فرهنگی دانشگاه، نقش محوری ایفا کرده‌اند. نگاه این عزیزان مبتنی بر سود و هزینه نیست، بلکه بر اثرگذاری اجتماعی و آینده‌سازی استوار است. 

دکتر اسماعیلیان همچنین با مروری بر دستاوردهای ۱۵ ساله مجتمع آموزش عالی گــناباد تصریح کرد: این مرکز از آغاز فعالیت خود تقریباً از صفر حرکت کرده و امروز با داشتن بیش از ۸۰ عضو هیات علمی، توسعه رشته‌های متنوع، رشد چشمگیر تولید مقالات علمی و آغاز پروژه‌های مهم عمرانی، به یکی از مراکز اثرگذار علمی منطقه تبدیل شده است. همه این پیشرفت‌ها مرهون تلاش مدیران، استادان، دانشجویان و پشتیبانی خیرین و مردم شهرستان است. 

وی به پروژه‌های در دست اجرای دانشگاه از جمله ساخت خوابگاه متاهلی با مشارکت خیرین و مرکز بهداشت، سلامت و مشاوره دانشگاه اشاره کرد و افزود: این اقدامات نشان می‌دهد که نقش خیرین تنها به گذشته محدود نمی‌شود، بلکه در مسیر آینده نیز به عنوان پشتوانه‌ای مطمین همراه دانشگاه خواهند بود. 

رئیس مجتمع آموزش عالی گــناباد در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: «امروز دانشگاه‌ها در دنیای معاصر تنها نهادهای علمی نیستند، بلکه به عنوان موتور توسعه پایدار شناخته می‌شوند. در این مسیر، همراهی تشکل‌های مردم‌نهاد و انجمن‌های خیرین نقشی بی‌بدیل دارد. تشکیل این انجمن فرصتی است تا با بهره‌گیری از تجربه، دانش و سرمایه‌های اجتماعی خیرین، گام‌های موثرتری در مسیر توسعه شهرستان و کشور برداشته شود. 

دکتر اسماعیلیان در پایان از همه خیرین، فعالان اجتماعی، مسئولان و دانشگاهیان قدردانی کرد و گفت: به جرات می توان گفت هیچ‌یک از دستاوردهای دانشگاه بدون حضور و مشارکت مردم و خیرین امکان‌پذیر نبود. امید است تشکیل انجمن خیرین حامی مجتمع آموزش عالی گناباد، سرآغاز فصل تازه‌ای در همکاری‌های اجتماعی و علمی باشد.

 

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گــناباد

  • گروه خبری : حوزه ریاست,همایش ها و کنفرانس ها
  • کد خبر : 578
محمد خوشنود
نگارنده محتوا

محمد خوشنود

تصاویر مرتبط

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

📅 تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/07/05 18:29 📈 تعداد بازدید: 8