• 1402/12/23 - 13:39
  • - تعداد بازدید: 416
  • - تعداد بازدیدکننده: 411
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توسعه کاوش گروه باستان شناسی دانشگاه گناباد با همکاری اداره میراث فرهنگی گناباد

در راستای تفاهم نامه فی مابین، دکتر اسماعیلیان؛ رئیس دانشگاه گناباد با آقای محمودی؛ رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد موارد مربوط به کاوش های جدید و گمانه زنی های باستان شناسی را در منطقه کوه های اطراف قصبه شهر گناباد بررسی و در خصوص اقدامات و فعالیت های مربوط به آن بحث و تبادل نظر کردند.
در این نشست با توجه به کمک و هم افزایی خیرین، مقرر شد کاوش های جدیدی از سوی دانشگاه و اداره میراث فرهنگی آغاز شود.
رئیس دانشگاه گناباد با توجه به اهمیت موضوع باستان شناسی و شروع دوباره فعالیت های کاوشی  و نیز ابراز امیدواری در خصوص اقدامات گسترده علمی و پژوهشی دانشگاه در سطح شهرستان بیان داشت؛ به منظور مطالعه، کاوش و ثبت موارد به تحقیقات میدانی در حوزه ی میراث فرهنگی، با تمام توان و امکانات و پتانسیل نیروی انسانی متخصص و جوان ، در راستای پیشبرد شکل جدیدی از این کاوش ها تلاش خواهیم کرد.
دکتر یاسر اسماعیلیان این مسیر را در جهت کسب تجربه های علمی و پژوهشی دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی قابل قبول و مثبت خواند و افزود؛ یکی از رسالت های دانشگاه در توسعه ی رشته هایی از قبیل باستان شناسی تعامل و همکاری با نهادهای مربوطه مانند میراث فرهنگی است که با عقد تفاهم نامه های همکاری در بکارگیری و استفاده همه امکانات و تجهیزات پژوهشی و استفاده از ظرفیت‌های مشاوره‌ای، ‏اجرایی و پژوهشی ‏همه طرف‌ها به اهداف خود در سطح ملی و وزارتی خواهیم رسید.
رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد با اشاره به منطقه بکر و ویژه گناباد، ظرفیت های کاوش های باستان شناسی را در این منطقه بسیار بالا خواند و اظهار داشت ظرفیت علمی و زیرساختهای پژوهشی دانشگاه می تواند در این راستا بسیار موثر باشد. وی، جلب حمایت مالی خیرین را از ظرفیت های جدید حوزه کاوش در گناباد دانست.
دکتر علیئی؛ عضو هیات علمی گروه باستان شناسی گناباد نیز با اشاره به مطالعات صورت گرفته، شهرستان گناباد را دارای ظرفیت های منحصر به فرد کاوش باستان شناسی دانست و توضیحاتی در مورد عرصه کاوش مورد بررسی ارائه داد.
 
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه گناباد
  • گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار پژوهشی
  • کد خبر : 169