برگزاری نشست آنلاین بررسی ابعاد از سرگیری آموزش حضوری دانشگاه گناباد با حضور شورای صنفی دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی

12 فروردين 1401, 7:44 ب ظ

جلسه مدیران دانشگاه و اعضای شورای صنفی دانشجویان و تشکلهای دانشگاه گناباد، با حضور ریاست، معاونت آموزشی و پژوهشی، مدیر امور دانشجویی، مسئول شورای صنفی دانشجویان و رییس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، مدیران دانشگاه گزارشی از تمهیدات و برنامه ریزی های انجام شده برای آموزش حضوری ارایه کردند. در ادامه، دانشجویان دغدغه ها، سوالات و ابهامات خود را مطرح نموده و پاسخ داده شد.

افزایش کیفیت آموزش و رفع نگرانی دانشجویان و خانواده ایشان اولویت نخست مدیران دانشگاه است.

روابط عمومی دانشگاه گناباد