چاپ مقاله دکتر سید هادی پورحسینی عضو هیات علمی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه گناباد در مجله معتبر بین‌المللی energy با ضریب تاثیر 7.147

6 ارديبهشت 1401, 9:52 ق ظ

عضو هیات‌علمی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه گناباد موفق به چاپ مقاله ای در مجله معتبر بین‌المللی energy با ضریب تاثیر 7.147 شد. این مقاله با عنوان:
A comparative exploration of thermal, radiative :and pollutant emission characteristics of oil burner flame using palm oil biodiesel-diesel blend fuel and diesel fuel
منتشر شده و از آدرس پیوندی زیر قابل دسترسی است:

دکتر سید هادی پورحسینی عضو هیات علمی دانشکاه گناباد با اشاره به این که محدود بودن و کاهش ذخایر سوخت های فسیلی از یکسو و آلودگی زیست محیطی ناشی از احتراق این سوخت ها از سوی دیگر توجه پژوهشگران را به سوخت های تجدید پذیر و پاک تر معطوف ساخته است، پیرامون این مقاله گفت: تحقیق حاضر به مطالعه مقایسه ای اثرات استفاده از سوخت ترکیبی بیودیزل پالم- دیزل بر انتشار آلاینده ها و نرخ انتقال حرارت تابشی شعله به عنوان یکی ازمکانیزم های اصلی انتقال حرارت از آن می پردازد.
وی ادامه داد: نتایج به دست آمده نشان می دهد که ترکیب 20 درصد حجمی از سوخت بیودیزل پالم در سوخت دیزل ضمن افزایش شار انتقال حرارت تابشی شعله باعث کاهش غلظت آلاینده اکسید نیتروژن در خروجی کوره از 33 به 11 پی پی ام می شود.

روابط عمومی دانشگاه گناباد