قابل توجه دانشجویان متقاضی تمدیدمیهمانی
نوشتهشده توسط روابط عمومی کد: 1285 تعداد بازدید: 149زمان خواندن حدود دقیقه است.
فقط دانشجویانی که در ترم اول 1401 در دانشگاه دیگر میهمان هستند باید مراحل زیر را برای تمدیدمیهمانی انجام دهند:
مرحله اول: دانشجو ابتدا با بررسی چارت رشته و مشورت با مدیرگروه رشته خود در دانشگاه گناباد و بررسی دروس ارائه شده برای ترم دوم در دانشگاه مقصد، لیست دروس مورد نظر برای نیم سال دوم 1401 را تهیه نماید.
مرحله دوم: دانشجو با مراجعه به پورتال دانشجویی خود (http://pooya.gonabad.ac.ir)، از بخش آموزشی، قسمت درخواست های آموزشی، نسبت به تکمیل فرم تأیید دروس تمدیدمیهمانی و درخواست های میهمانی سامانه سجاد برای نیم سال دوم 1401 تکمیل نمایند و پس از تأیید نهایی، دانشگاه گناباد نسبت به صدور نامه مجوز دروس میهمانی به دانشگاه مقصد اقدام خواهد کرد.
** تذکر برای دانشجویانی که در کمیسیون بررسی موارد خاص برای یک ترم (ترم اول 1401) مجوز میهمانی داشته اند و متقاضی میهمانی برای ترم دوم 1401 هستند: دانشجو برای تمدید میهمانی باید با ورود به سامانه سجاد (portal.saorg.ir)، درخواست تمدیدمیهمانی خود را از منوی خدمات، ثبت نموده و کدپیگیری دریافت و از طریق همان سامانه سجاد، پیگیر درخواست خود باشد. چنانچه در سامانه سجاد، دانشگاه مقصد با تمدیدمیهمانی آنان موافقت کرد، دانشجو با مراجعه به پورتال دانشجویی خود (http://pooya.gonabad.ac.ir)، از بخش آموزشی، قسمت درخواستهای آموزشی، نسبت به تکمیل فرم تأیید دروس تمدیدمیهمانی و درخواست های میهمانی سامانه سجاد برای نیم سال دوم 1401 تکمیل نمایند و پس از تأیید نهایی، دانشگاه گناباد نسبت به صدور نامه مجوز دروس میهمانی به دانشگاه مقصد اقدام خواهد کرد.
تذکر مهم: (لازم به یادآوری است که دانشجویان میهمان باید مجوز اخذ دروس برای هر نیمسال را، قبل از انتخاب واحد، از دانشگاه گناباد طبق فرآیند مرحله1 و 2 اخذ نمایند در غیراینصورت دروس اخذشده بدون مجوز حتی در صورت پاس شدن، پذیرفته نخواهد شد.)
تذکرات:
* تذکر1:کلیه دانشجویان متقاضی میهمانی، تمدیدمیهمانی، میهمان دایم و یا انتقال برای ترم مهر 1402، میبایستی اردیبهشت ماه 1402 با ورود به سامانه سجاد(portal.saorg.ir) نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
* تذکر2: دانشگاه گناباد بعد از موافقت نهایی دانشگاه مقصد با تمدیدمیهمانی، در پورتال آموزشی دانشجو، میهمانی ثبت خواهدکرد و دانشجو نمیتواند در دانشگاه گناباد انتخاب واحد کند؛ دانشجو درصورت انصراف از میهمانی می بایستی نامه انصراف از میهمانی خود را از دانشگاه مقصد، به دانشگاه گناباد ارائه کند تا بتواند در دانشگاه گناباد، انتخاب واحد نماید.
یادآوری: *اطلاعیه های تکمیلی در پورتال آموزشی دانشجو (pooya.gonabad.ac.ir) و سایت دانشگاه گناباد (gonabad.ac.ir) و کانال های دانشگاه اطلاعرسانی خواهد شد.
** برای ثبت درخواست و انجام کلیه امور آموزشی نیاز به مراجعه حضوری نمی باشد و برای پیگیری امور آموزشی می توانید با استفاده از شماره تلفن های داخلی دانشگاه https://gonabad.ac.ir/contact با کارشناس مرتبط با درخواست خود در تماس باشید.