اطلاعيه انجام امور دانش آموختگي

11 بهمن 1401, 9:35 ق ظ

به اطلاع دانشجويان و دانش آموختگان محترم مي‌رساند، جهت رفاه و كاهش مراجعه حضوري و كسب اطلاعات لازم براي انجام امور دانش آموختگي، صدور گواهي، ارسال مدرك و غيره، به بخش دانش آموختگان به آدرس زير مراجعه نماييد. اطلاعات كامل در مباحث فارغ التحصيلي، در اين بخش مشاهده مي‌شود.

همچنين، سوالات متداول حوزه دانش آموختگان در آدرس زير قرار دارد.

از دانشجويان و دانش آموختگان گرامي تقاضا مي‌شود، پيش از انجام امور مربوطه حتماً موارد فوق را مطالعه نمايند و از تماس غيرضروري درباره مواردي كه پاسخ آن در بخش‌هاي فوق وجود دارد، خودداري نمايند.

چهارمين دوره جذب نيروهاي امريه توسط وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در سال 1401 در رشته های رایانه، الکترونیک، فناوری اطلاعات، مدیریت، حسابداری، اقتصاد، برق، مکانیک، حقوق،آمار، صنایع، گرافیک، مخابرات، نقشه برداری و امنیت فضای سایبری از ساعت 8 صبح روز دوشنبه مورخ 1401/11/10 لغایت ساعت 16 روز یکشنبه مورخ 1401/11/16 آغاز می‌شود.

تمامی مراحل ثبت نام، ارزیابی، پیگیری و پایش از طریق سامانه های مستقر در سایت اطلاع رسانی وزارت (https://amrieh.ict.gov.ir) صورت پذیرفته و اقدام خواهد شد.

بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجويان سامانه فاز٢ ( مورد استفاده ادارات رفاه دانشگاهها) و پورتال دانشجويي از روز ٦ بهمن ماه تا اطلاع ثانوي ( حداقل ١٥ روز ) بمنظور بروز رساني اطلاعات و انتقال به سامانه جديد از دسترس خارج خواهد شد .

در اين فاصله امكان انجام هيچ كاري اعم از تسويه حساب، ايجاد يا بررسي پرونده، پرداخت اقساط و … وجود نخواهد داشت .

زمان بندي شروع ثبت نام وامهاي دانشجويي متعاقبا در کانال uogvam اعلام خواهد شد.

اطلاعيه: اعتكاف

9 بهمن 1401, 8:27 ق ظ

رئیس دانشگاه گناباد روند برگزاری امتحانات را مورد ارزیابی قرار داد. به منظور نظارت بر حسن اجرای مقررات و آیین نامه نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم، رئیس و معاونان دانشگاه از اجرای امتحانات پایان ترم بازدید، و عرض خداقوت به دست اندرکاران این رویداد داشتند.

دکتر زمانی بهابادی رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد و نایب رئیس هیات ممیزه دانشگاههای جنوب استان خراسان رضوی اعلام کرد: در جلسه هیات ممیزه که در سالن کنفرانس مهمانسرای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد پرونده‌های ارتقا به دانشیاری جناب آقای دکتر محمد بهزاد امیری و سرکار خانم دکتر نامور بررسی و نهایتا در رای گیری که به صورت مخفیانه صورت پذیرفت با بالاترین رأی با ارتقای هر دو عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد به دانشیاری موافقت شد. اینجانب به نوبه خود به آقای دکتر امیری و سرکار خانم دکتر نامور و تمامی اعضای محترم مجتمع آموزش عالی گناباد تبریک عرض میکنم انشاالله شاهد پیشرفت دانشگاه گناباد باشیم. همچنین جا دارد از حضور دو عضو محترم هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد جناب آقای دکتر پور حسینی و سرکار خانم دکتر محمدزاده در هیات ممیزه و ایفای نقش موثر ایشان کمال تشکر را داشته باشم. ناگفته نماند که تعداد اعضای ارتقا یافته در مرتبه علمی یکی از شاخصه های مهم در پیشرفت یک دانشگاه محسوب میشود

در پایان نخستین ترم پس از بازگشایی دوباره، مدیران و کارکنان دانشگاه گناباد در نشست هایی به نقد و بررسی این ترم پرداختند. گفتنی است پس از چند ترم غیر حضوری بودن آموزش، بازگشایی و برنامه ریزی ها و تامین ملزومات و تجهیزات و فراهم آوری فضای کاربردی، انرژی و تلاش بسیار و همه جانبه ای می طلبید که با همت کارکنان و مدیران دانشگاه به ثمر نشست.

کسب بودجه جهت تکمیل پروژه دانشکده علوم

6 بهمن 1401, 8:37 ب ظ

با پیگیری های انجام شده و سفر رئیس و مدیران مجتمع به تهران، مبلغ ۷۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تکمیل و تجهیز دانشکده علوم و آزمایشگاه کسب گردید.

تخصیص این اعتبار در مراحل نهایی خود قرار دارد. از همکاری مسئولین شهرستان به ویژه نماینده محترم شهرستان مهندس صفایی و دکتر نصیری فرماندار محترم گناباد، و تلاش های شبانه روزی خانواده مجتمع آموزش عالی گناباد که در راستای اعتلای اهداف دانشگاه می‌باشد، سپاسگزاری می‌گردد.