پیام سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

(0 رای)
  کد: 1152    تعداد بازدید: 191
این مطلب کلمه دارد.
زمان خواندن حدود دقیقه است.

بسم الله الرحمن الرحيم

خدا را شاكرم كه  توفيق خدمت در عرصه آموزش عالي را در نظام مقدس جمهوري اسلامي كه ثمره خون پاك هزاران شهيد والامقام است، نصيب اين بنده حقير كرد تا با تلاش جهادگونه بتوانم موجبات رضايت خداوندي را فراهم كنم.  خدمت به خلق بالاترين افتخار هر كسي است كه مي خواهد بندگي خدا كند. سجده شكر بر خاك مي گذارم و اين نعمت بزرگ را به پيشگاه خداوندي سپاس مي گويم.

و اما بعد، آغاز سال تحصيلي در ايام ماه پر بركت ربيع الاول را به همه همكاران آموزش عالي ،علي الخصوص دانشجويان گرامي ، اين پرآوازه ترين فرهيختگان كشورم تبريك عرض ميكنم.

سخني با شما دانشجويان عزيز كه تمام تلاش ما و همكارانم در مجتمع آموزش عالي براي هر چه بهتر فراهم كردن فضايي سرشار از آرامش و امنيت و زمينه اي مناسب براي پيشرفت همه جانبه شما عزيزان است، دارم.

دانشجويان گرامي، پس از چند سال  وقفه در آموزش حضوري بخاطر بيماري منحوس كرونا، اكنون به لطف خداي بزرگ و تلاش جهادگونه دولت محترم مردمي  در تامين واكسن هاي كرونا و تلاش خستگي ناپذير كادر درماني،زمينه حضوري شدن آموزش عالي فراهم گرديده است.    براي فراهم شدن فضاي مناسب دانشگاهي از سلف و خوابگاه گرفته تا كلاسهاي درس  زحمات بسيار زيادي صورت گرفته است.  خوشبختانه با همكاري دلسوزانه مسئولين شهرستان و تلاش شبانه روز همكارانم در مجتمع آموزش عالي گناباد فضاي آموزش حضوري مهيا شده است.

قدر خود و جواني ارزشمند خود، انگيزه و نشاط خود، قدرت خلاقيت و ابتكار و نوآوري خود را بدانيد و نگذاريد كسانيكه كه دشمن هويت شما هستند نااميدي و رخوت را به شما القا كنند.

اين مرز و بوم با تمدن ديرينه اش با موقعيت ممتاز جغرافيايش، با فرهنگ اصيلش نتيجه سالها مجاهدت آزادمرداني است كه جان خود را در راه اعتلاي فرهنگ اين كشور كه همان اسلام ناب محمدي است  تقديم حضرت دوست كردند.

آرامش خود را، امنيت و پيشرفت خود را مديون ايشان هستيم.

دشمنان شما تمام تلاششان در جهت نا اميدي شماست! با بازي رسانه اي ، با تحريك عواطف پاك از طريق تصوير سازي غلط، با حمايت دروغين و فريب گونه از حقوق انساني چه زن و چه مرد به دنبال ايجاد اغتشاشات براي ناامن كردن جامعه هستند تا نه تنها  جلوي پيشرفت كشورتان را بگيرند بلكه به دنبال نابودي هويت شما و كشور شما هستند.  به هوش باشيد كه دشمن با يك جنگ رسانه اي و تركيبي به مقابله با ارزشهاي شما آمده است. ميدانم هوشمندي و بصيرت شما آنقدر بالاست كه فريب اين جوسازيها و حمايت هاي دروغين بيگانگان را نمي خوريد.

به آتش كشيدن آمبولانس ها و ماشين آتش نشاني، از سر كشيدن چادر ناموس وطن، كشتن و زخمي كردن سربازان ميهن، توهين به مقدسات ، آتش زدن قرآن و پرچم عزاي سيد و سالار شهيدان همه نشان از عمق كينه دشمنان نظام عليه شما و مردم كشورمان است.

بياييم با وحدت و همدلي و تلاش براي ساختن جامعه و كشورمان براي رسيدن به تمدن نوين اسلامي در راستاي منويات رهبر عزيزمان كه به راستي دلسوز واقعي ما و شماست و ناميد كردن دشمنان، قدم برداشته و بار ديگر پرچم اقتدار ايران و ايراني بودن را در عرصه علم و دانش در جهان به اهتزاز درآوريم.

در آخر از خداي بزرگ مي خواهم كه به ما و شما مانند گذشته عنايت فرمايد و ما و شما را در اين راه خطير و پر افتخار موفق و مويد بدارد.

سلام و درود بر امام عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف

سلام و درود بر روح پر فتوح امام خميني ره بنيانگذار انقلاب و شهداي نظام و انقلاب