02 مهر 1401

اطلاعیه خوابگاه ها در خصوص ثبت نام حضوری خوابگاه (سراهای دانشجویی) ویژه دانشجویان جدید الورود

نوشته‌شده توسط
(0 رای)
  کد: 1145    تعداد بازدید: 926
این مطلب کلمه دارد.
زمان خواندن حدود دقیقه است.

با سلام و عرض تبریک به مناسبت موفقیت در آزمون سراسری سال 1401 و فرارسیدن آغاز سال تحصیلی شرایط مورد نیاز ثبت نام خوابگاه به شرح ذیل اعلام می گردد:

ثبت نام و اسکان پذیرفته شدگان در خوابگاه، پس از تکمیل ثبت نام آموزشی و دریافت کارت دانشجویی امکان پذیر خواهد بود.

شرط پذیرش درخواست برای اسکان در خوابگاه های دانشجویی، دریافت 3 دوز واکسن کرونا می باشد.

مدارک مورد نیاز:

• 2 قطعه عکس 4*3
  • رسید ثبت نام آموزشی یا کارت دانشجویی
  • تکمیل فرم های مربوطه (تحویل در محل)
  • پرداخت اجاره بها در محل سراهای دانشجویی انجام می گیرد.
  • مبلغ اجاره بها برای هر نیمسال تحصیلی به طور متوسط، 8/000/000 ریال می باشد.
  • مبلغ ودیعه اسکان 1/000/000 ریال می باشد.
  • چک معتبر بانکی تحت پوشش سامانه صیاد به تاریخ 1401/10/1، جهت تسویه اجاره بهای نیمسال دوم.

جهت اجاره بهای نیمسال دوم، تحویل چک معتبر بانکی تحت پوشش سامانه صیاد به تاریخ 1401/10/1 الزامی است. در غیر این صورت بایستی نسبت به پرداخت نقدی نصف اجاره بهای نیمسال دوم در زمان ثبت نام اقدام گردد.

یادآور می گردد، ثبت نام دانشجویان برای دو نیمسال متوالی صورت گرفته و در صورت مهمانی، انتقالی، انصراف، اخراج یا به هر دلیلی و در هر زمان از سال تحصیلی دانشجو موظف به پرداخت اجاره بهای اسکان دو نیمسال خواهد بود.

خوابگاه های دانشجویی دانشگاه گناباد دارای امکاناتی از قبیل تخت، کمد، فرش، یخچال فریزر و اجاق گاز می باشد. تهیه کلیه لوازم شخصی از قبیل رختخواب و ... به عهده دانشجو می باشد. به منظور سهولت، در محل بوفه خوابگاه خواهران کلیه لوازم شخصی ( پتو، تشک، متکا، ملحفه و ... ) موجود می باشد.

امور خوابگاه های دانشگاه گناباد