21 شهریور 1401

تقدیر و تشکر رییس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران از برگزاری چهاردهمین همایش ملی این انجمن به میزبانی دانشگاه گناباد

نوشته‌شده توسط
(0 رای)
  کد: 1131    تعداد بازدید: 176
این مطلب کلمه دارد.
زمان خواندن حدود دقیقه است.

رییس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران بعد از برگزاری چهاردهمین همایش ملی این انجمن به میزبانی دانشگاه گناباد, نامه ای به پاس اجرای مطلوب همایش و سپاسگزاری از برگزار کنندگان آن فرستاد.

متن نامه دکتر محمد حسن کریم پور رییس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران:

اینجانب دکتر محمد حسن کریم پور رئیس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران وظیفه خود میدانم که از طرف هیات  مدیره محترم و کلیه اعضای محترم انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، در خصوص برگزاری چهاردهمین همایش ملی انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران که به صورت حضوری و به مدیریت مجتمع آموزش عالی گناباد در ۱۶ و ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ با موفقیت برگزار شد، از همه دست اندرکاران مربوطه تشکر نمایم:
۱- ریاست محترم مجتمع جناب آقای دکتر علیرضا زمانی
۲- معاونت محترم اداری و مالی مجتمع جناب آقای دکتر حسین مهدیان فر
۳- سرکار خانم دکتر صدیقه زیرجانی زاده دبیر محترم علمی و جناب آقای دکتر روح الله میری دبیر محترم اجرایی همایش
۵- کلیه دانشجویان و همکاران محترم کادر اجرایی بویژه سرکار خانم آرزو ولیان
۶- سخنرانان محترم همایش
۷- کلیه اساتید و دانشجویان محترم که در همایش شرکت نمودند.
با آرزوی موفقیت برای همه این عزیزان

سرکار خانم دکتر صدیقه زیرجانی زاده و جناب آقای دکتر میری
سلام و عرض ادب

خیلی ممنون و متشکر از مدیریت بسیار خوب و ارزشمند شما در ارتباط با چهاردهمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران که چهارشنبه و پنجشنبه ۱۶ و ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.
در شرایط وجود ویروس کرونا و خیلی از محدودیت ها در زمینه های مختلف؛ اما با تلاش، حسن نیت و مدیریت بسیار خوب شما خوشبختانه همایش در تمامی زمینه ها ازجمله مدیریت دریافت مقاله ها و پذیرش انها، اسکان بسیار خوب، مکانهای بسیار خوب برای ارائه سخنرانی و پوستر، برنامه بازدید، سرویس های مناسب، برنامه غذایی در سه وعده و با کیفیت بسیار خوب، تیم اجرایی کارمندان محترم دلسوز و دانشجویان عزیز و مهربان و مجموعه عوامل دیگر به خوبی انجام شد.
از طرف اعضای محترم و هیات مدیره محترم انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران از جناب عالی و تمامی تیم همراه صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم.
** ویروس کرونا متاسفانه موجبات آسیب های اجتماعی، اموزشی- پژوهشی، اقتصادی و سایر در ایران و جهان شد. دوسال گذشته همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران به صورت وبینار برگزار شد.
* امسال با برنامه ریزی بسیار خوب سرکار خانم دکتر زیرجانی زاده و جناب آقای دکتر میری در خصوص فضای مناسب مکانهای برگزاری همایش و اسکان افراد در مکان انفرادی همایش به صورت حضوری به ثمر رسید.
* تعداد دو مقاله کلیدی هر مقاله یکساعت.
تعداد ۴۰ مقاله سخنرانی هر سخنران ۲۰ دقیقه
تعداد ۵۱ مقاله پوستر. ۹۰ دقیقه برای ارائه.
همواره سلامت، سعادت و خدمات همیشه ماندگار برای شما آرزومندم
با تشکر و سپاس