تقدیر و تشکر رییس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران از برگزاری چهاردهمین همایش ملی این انجمن به میزبانی دانشگاه گناباد

21 شهریور 1401, 2:34 ب ظ

رییس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران بعد از برگزاری چهاردهمین همایش ملی این انجمن به میزبانی دانشگاه گناباد, نامه ای به پاس اجرای مطلوب همایش و سپاسگزاری از برگزار کنندگان آن فرستاد.

متن نامه دکتر محمد حسن کریم پور رییس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران:

اینجانب دکتر محمد حسن کریم پور رئیس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران وظیفه خود میدانم که از طرف هیات  مدیره محترم و کلیه اعضای محترم انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، در خصوص برگزاری چهاردهمین همایش ملی انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران که به صورت حضوری و به مدیریت مجتمع آموزش عالی گناباد در ۱۶ و ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ با موفقیت برگزار شد، از همه دست اندرکاران مربوطه تشکر نمایم:
۱- ریاست محترم مجتمع جناب آقای دکتر علیرضا زمانی
۲- معاونت محترم اداری و مالی مجتمع جناب آقای دکتر حسین مهدیان فر
۳- سرکار خانم دکتر صدیقه زیرجانی زاده دبیر محترم علمی و جناب آقای دکتر روح الله میری دبیر محترم اجرایی همایش
۵- کلیه دانشجویان و همکاران محترم کادر اجرایی بویژه سرکار خانم آرزو ولیان
۶- سخنرانان محترم همایش
۷- کلیه اساتید و دانشجویان محترم که در همایش شرکت نمودند.
با آرزوی موفقیت برای همه این عزیزان

سرکار خانم دکتر صدیقه زیرجانی زاده و جناب آقای دکتر میری
سلام و عرض ادب

خیلی ممنون و متشکر از مدیریت بسیار خوب و ارزشمند شما در ارتباط با چهاردهمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران که چهارشنبه و پنجشنبه ۱۶ و ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.
در شرایط وجود ویروس کرونا و خیلی از محدودیت ها در زمینه های مختلف؛ اما با تلاش، حسن نیت و مدیریت بسیار خوب شما خوشبختانه همایش در تمامی زمینه ها ازجمله مدیریت دریافت مقاله ها و پذیرش انها، اسکان بسیار خوب، مکانهای بسیار خوب برای ارائه سخنرانی و پوستر، برنامه بازدید، سرویس های مناسب، برنامه غذایی در سه وعده و با کیفیت بسیار خوب، تیم اجرایی کارمندان محترم دلسوز و دانشجویان عزیز و مهربان و مجموعه عوامل دیگر به خوبی انجام شد.
از طرف اعضای محترم و هیات مدیره محترم انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران از جناب عالی و تمامی تیم همراه صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم.
** ویروس کرونا متاسفانه موجبات آسیب های اجتماعی، اموزشی- پژوهشی، اقتصادی و سایر در ایران و جهان شد. دوسال گذشته همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران به صورت وبینار برگزار شد.
* امسال با برنامه ریزی بسیار خوب سرکار خانم دکتر زیرجانی زاده و جناب آقای دکتر میری در خصوص فضای مناسب مکانهای برگزاری همایش و اسکان افراد در مکان انفرادی همایش به صورت حضوری به ثمر رسید.
* تعداد دو مقاله کلیدی هر مقاله یکساعت.
تعداد ۴۰ مقاله سخنرانی هر سخنران ۲۰ دقیقه
تعداد ۵۱ مقاله پوستر. ۹۰ دقیقه برای ارائه.
همواره سلامت، سعادت و خدمات همیشه ماندگار برای شما آرزومندم
با تشکر و سپاس