اطلاعیه: مهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

24 خرداد 1401, 10:22 ق ظ

سامانه مهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی قدیم تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تسریع و تسهیل در روند رسیدگی به تقاضای دانشجویان از تاریخ 18 خردادماه الی 20 تیرماه فعال خواهد بود. لذا تمام متقاضیان واجد شرایط می‌توانند در زمان یاد شده از طریق سامانه جامع امور دانشجویان (سجاد) به نشانی portal.saorg.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

رسـیدگی به درخواست انتقال صرفًا بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه صورت می‌گیرد و دانشجویان مشمول دقت کننـد که تمامی مراحل ثبت‌نام اولیه، تکمیل فرم و مشـخصات و همچنین منوی مربوط به خدمات انتقال و مهمانی دانشـجویان شاهد و ایثارگر را تکمیل کنند.

دانشجویانی که در سال گذشته حکم میهمانی آنها خاتمه یافته و یا حکم مشروط داشـته‌انـد لازم است مجـددأ در سامانه ثبت‌نام و مـدارك لازم از قبیل کارنامه تحصـیلی خود را بارگذاری کنند.

همچنین دانشجویان دارای حکم میهمانی دائم در سنوات گذشته و دانشجویان دارای پذیرش با سوابق تحصیلی، مجاز به ثبت درخواست در سامانه نمی‌باشند.

نقل و انتقال دانشجویان ورودی جدید پس از اعلام نتایج آزمون سراسری فعال و آماده ثبت درخواست متقاضیان انتقال خواهد بود