اطلاعیه سامانه دریافت نظرات ارباب رجوع

24 مهر 1400, 7:48 ق ظ

دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه در نظر دارد در راستای تضمین کیفیت فعالیت‌های حوزه‌های مختلف دانشگاه، هرگونه نظرات یا شکایتی که در مسیر انجام امور مختلف دانشگاه برای هریک از دانشجویان، کارکنان یا اساتید بروز می‌کند دریافت نماید. درصورت تمایل به پیگیری آن مسأله از طریق دفتر نظارت، گزارش آن مسأله را با ذکر جزئیات و مستندات قابل رصد، در این فرم ثبت نمایید. به منظور قابلیت پیگیری و اطلاع‌رسانی نتیجه به افراد، ورود اطلاعات شخصی لازم است؛ که  البته اطلاعات محرمانه خواهد ماند. همچنین در صورت عدم تمایل فرد به اطلاع از نتیجه پیگیری و صرفاً ارائه نظر و گزارش دهی مشکلات سیستم، این قابلیت وجود دارد که نظرات افراد، بدون نام در این فرم وارد شود.

لینک فرم نظرسنجی: https://survey.porsline.ir/s/LmcNn7a

دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه گناباد