فراخوان جشنواره قرن

22 خرداد 1400, 7:16 ق ظ

به اطلاع ایده‌پردازان و کسب و کارهای نوپا می‌رساند، پنجمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با عنوان «جشنواره قرن» ، با هدف حمایت از ایده‌های دانش بنیان، پرورش استعدادها، تقویت روحیه نوآوری و ایجاد انگیزه و امید در جوانان کشور در 5 حوزه علوم پایه (شیمی، فیزیک، ریاضی و علوم کامپیوتر، علوم زیستی و زمین شناسی) و با 2 رویکرد ویژه «ویروس کرونا و هوش مصنوعی» برگزار می‌شود.

از این رو از علاقمندان دعوت می شود با مراجعه به وبگاه جشنواره به آدرس www.ysf-persia.com نسبت به ثبت ایده و اعلام آمادگی برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.