فهرست شغل محل های مورد نیاز مجتمع آموزش عالی در آزمون استخدامی (ثبت نام از امروز ۱۸ خرداد ۴۰۰ _درسایت سازمان سنجش

18 خرداد 1400, 11:34 ق ظ

اطلاعيه‌ درخصوص ثبت‌نام‌ و شركت در‌ آزمون‌ استخدام پیمانی دانشگاه ها، موسسات آموزشی پژوهشی و پارک های علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال 1400

به ‌اطلاع‌ متقاضيان‌ ثبت‌نام‌ و شركت‌ در آزمون‌ استخدام پیمانی دانشگاه ها، موسسات آموزشی پژوهشی و پارک های علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوریمي‌رساند ثبت‌نام از روز سه‌شنبه مورخ 18/03/1400 از طريق درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org آغاز و در روز شنبه مورخ 22/03/1400 پايان مي‌پذيرد؛ لذا متقاضیان مي‌توانند در مهلت مقرر براي شركت در آزمون ثبت‌نام نمايند.

گفتنی است مجتمع آموزش عالی گناباد نیز 5 نفر از داوطلبان گرامی را که در کلیه مراحل آزمون پذیرفته شوند در 3 کد رشته شغلی کارشناس امور پژوهشی، حسابدار و کارشناس برنامه ریزی بکارگیری خواهد نمود.

کلیه متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و دریافت دفترچه راهنمای آزمون نسب به شرایط ثبت نام اطلاع یابند.