اداره تغذیه از ادارات تابعه امور دانشجویی است که مسئولیت سازماندهی و اداره غذا خوری های دانشجویی و همچنین امور تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی برای دانشجویان دانشگاه را بر عهده دارد.
شرح وظایف
هدایت و رهبری در تنظیم برنامه های هفتگی، ماهانه و فصلی برای تهیه و سرویس غذای دانشجویان.
سرپرستی و نظارت بر کلیه مراحل تهیه، توزیع و مصرف غذا با توجه با اصول بهداشتی.
نظارت در انتخاب، سفارش، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت غذایی و ارائه خط مشی در زمینه تغذیه و خدمات غذایی.
پیگیری در جهت رفع مشکلات و نواقص احتمالی اتوماسیون تغذیه و ارائه پیشنهادات در جهت ارتقاء و بهبود کلیه امور مربوط به اتوماسیون تغذیه.
ارائه نظرات مشورتی به پیمانکاران یا واحدهای دیگر در مورد تغذیه.
نظارت بر حسن اجرای امور محوله.
تهیه گزارش های دوره ای از فعالیت های انجام شده.
انجام نظر سنجی و دریافت انتقادات و پیشنهادات دانشجویان.
نظر خود را اضافه کنید.
برای ارسال نظر وارد شوید.
ارسال نظر بعنوان میهمان