بازدید کارکنان زن دانشگاه از پروژه‌های در حال ساخت

در دومین روز بازدید از پروژه‌های در حال ساخت پردیس دانشگاه ، کارکنان زن مجتمع آموزش عالی گناباد به همراه مدیر طرح و برنامه و کارکنان حوزه اداری دانشگاه از این پروژه‌های بازدید کردند.

آقای گازری مدیر طرح و برنامه دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری‎ها و تلاش‎های دکتر نجاری رییس محترم دانشگاه برای پیشرفت پروژه‎های عمرانی و ابراز پیام خوش افتتاح سالن ورزشی ، بوستان شماره 1 پردیس و ساختمان مرکزی دانشگاه در دهه فجر ، توضیحاتی در خصوص روند رو به رشد تکمیل پروژه‌ها بیان کردند.

در این بازدید از پروژه خوابگاه خواهران و ساختمان دوطبقه شبکه علمی آزمایشگاه‌های دانشگاه، پروژه مسجد و دانشکده علوم با 70 کلاس درسی دیدن شد.

آقای گازری ادامه داد: پروژه سالن ورزشی چندمنظوره با مساحت نزدیک به 1000 مترمربع دارای سالن اصلی، رختکن، اورژانس،اتاق مدیریت، ایروبیک و ... در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

در ادامه بازدید دکتر عشقی زاده توضیحاتی در خصوص کشت انواع گل و گیاه تزیینی برای فضای سبز دانشگاه ارائه نمود.

مسئول مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ادامه داد پس از ساخت میدان اصلی دانشگاه و فضاسازی پیاده‌روها تصمیم برای کاشت درختانی که سایه مناسبی در تابستان داشته باشند و همچنین درختانی که دانشجویان و همکاران بتوانند از میوه آن‌ها استفاده نمایند مدنظر است.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره