بازدید از پروژه‎های پردیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی طی بازدیدی با حضور رییس، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از مزرعه تحقیقاتی و پردیس دانشگاه، نحوه اجرا و روند پیشرفت پروژه‌ها بررسی گردید.

در این بازدید که در تاریخ 96/10/12 انجام گردید رییس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی پروژه اعم از پیمانکار و مسئولین دانشگاه خواستار اجرای پروژه‌ها طی یک برنامه زمان‌بندی مدون و مطلوب شده و ضمن تأکید بر رعایت این برنامه زمان‌بندی و رفع موانع اجرایی، خواستار افزایش سرعت اجرایی، ضمن رعایت کیفیت پروژه‌ها گردید تا با افتتاح هرچه سریع‌تر آن‌ها امکان استفاده دانشجویان محترم از خدمات انجام‌گرفته فراهم گردد.

دکتر نجاری افزود در حال حاضر تعداد پروژه‌های در دست اجرای دانشگاه بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که امید است تعدادی از این پروژه‌ها هم‌زمان با دهه مبارک فجر افتتاح گردد.

لازم به ذکر است که پروژه‎های در دست اجرای دانشگاه عبارت‌اند: پروژه احداث دانشکده علوم، سالن ورزشی چندمنظوره،  استخرها، پروژه احداث مسجد، آزمایشگاه مرکزی، مزرعه تحقیقاتی و پروژه بلوار کشی و فضای سبز دانشگاه

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره