جلسه کارگروه مدیریت سبز دانشگاه برگزار شد.

پیرو تأکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ششمین جلسه کارگروه مدیریت سبز دانشگاه با محوریت فضای سبز پردیس مجتمع آموزش عالی با حضور ریاست و معاونین اداره منابع طبیعی شهرستان و مدیر گروه و اساتید گروه مهندسی کشاورزی و تولیدات گیاهی در محل اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن خوشامدگویی به ریاست و پرسنل محترم منابع طبیعی شهرستان از زحمات و همکاری‌های این اداره تشکر کرد.

رییس اداره منابع طبیعی شهرستان نیز ضمن ابراز خوشحالی از همکاری با این مجتمع بر ادامه همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد.

در این کارگروه پس از گفتگوهای انجام‌شده مقرر گردید تا گونه‌های موردنیاز بوستان شماره 1 دانشگاه (ورودی محوطه و سر درب دانشگاه)، بوستان شماره  2 (جلوی سالن ورزشی) و بوستان شماره 3 (جلوی مسجد) تعیین شود و این بوستان‌ها به مساحت 9 کیلومتر در زیرساخت‌های آماده‌شده توسط مجتمع کشت شود. با توجه به این‌که بخشی از گونه‌های موردنیاز بایستی از شهرهای مجاور شهرستان تأمین گردد لذا منابع طبیعی شهرستان موافقت نمود تا نسبت به تأمین 11 هزار اصله نهال گونه‌های اصلاح‌شده از شهرهای مجاور هماهنگی‌های لازم را انجام دهد.

این مجتمع نیز نسبت به کاشت درختان تعیین‌شده در فاصله زمانی 15 دی تا 15 بهمن‌ماه اقدام خواهد کرد. در این خصوص گروه مهندسی کشاورزی و تولیدات گیاهی اقدامات مشاوره‌ای در جهت تعیین جایگاه هرگونه درخت در پردیس را انجام خواهد داد.

دکتر نجاری در پایان جلسه ضمن ابراز خرسندی از ادامه همکاری‌ها، از حضور ریاست و پرسنل اداره منابع طبیعی شهرستان تشکر کرد.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره