آیین اختتامیه هفته پژوهش برگزار شد.

طی مراسمی از پژوهشگران برتر حوزه پژوهش و فناوری مجتمع آموزش عالی و دانشگاه علوم پزشکی گناباد تقدیر شد.

در آیین اختتامیه هفته پژوهش که توسط مجتمع آموزش عالی و دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد جمعی از اساتید، اعضای هیات علمی ، مسئولین شهرستان و همچنین پژوهشگرانی در حوزه پژوهش و فناوری حضور داشتند که از برخی از آنان با اهداء لوح و هدیه تقدیر شد.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد در این آیین با تبریک هفته پژوهش و گرامیداشت هفته حوزه و دانشگاه نگاه اجمالی به وضعیت و جایگاه پژوهش و فناوری انداخت و عنوان داشت" هدف از پژوهش توسعه اکوسیستم نوآوری است و دانشگاه‎ها می‎بایست به سمت دانشگاه‎های نسل سه و چهار و کارآفرین حرکت نمایند.

دکتر حسین نجاری ادامه داد" کشور ایران از نظر رشد مقالات علمی و پژوهشی در جهان و منطقه رشد قابل توجهی داشته است و ما نیز بایستی مانند دانشگاه‎های پیشرفته هم در حوزه آموزشی و هم در حوزه پژوهشی با در نظر گرفتن رفاه اجتماعی بسوی تولید علم ، اشتغال و توسعه پایدار گام برداریم.

وی در خصوص پیشرفت های چشمگیر پژوهش و اموزشی مجتمع اموزش عالی گناباد افزود" برای اولین بار در ماده 33 جهت احداث دانشکده فنی که راه‎گشای بسیار مؤثری در پیشرفت دانشگاه کارآفرین دارد بودجه اختصاص یافته است و پروژه‎هایی که تابه‎حال احداث شده است بدون ردیف بودجه بوده است.

برگزاری چند دوره از پدیده نوظهور استارتاپ‎ها که یکی از مهم‎ترین فعالیت‎های دانشگاه کارآفرین است را آغاز نموده‎ایم که می‎تواند در جهت رشد کمی و کیفی و تولید علم مؤثر باشد.

دکتر نجاری از فعالیت‎های دیگر این دانشگاه را اجرای چندین  تفاهم‎نامه در حوزه  منابع طبیعی، فنی و حرف‎ ای و شرکت‎های صنعتی و دانش بنیان دانست و عنوان کرد" تمامی این فعالیت‎ها در حوزه و رشته‎های مرتبط با دانشگاه بوده است که خواهد توانست دانشجویان را با راه‎های تولید علم ،کسب وکار و کار عملی آشنا و با تجربه سازد.

فرماندار گناباد در ادامه با سپاس از برگزارکنندگان این همایش و عرض تبریک هفته پژوهش ،رویکرد کشور و دانشگاه‎ها را به سمت و سوی پژوهش و عملیاتی کردن آن دانست و اظهار داشت"یکی از ویژگی‎های دانشگاه مأمن و مرکز پژوهش است که بایستی مدیران و مسئولان زیربط و دست‎اندرکاران حوزه پژوهش نگاه کاربردی و پژوهش‎محور را در سرلوحه فعالیت‎های خود قرار دهند و با نگاه کاربردی مشکلات و معضلات جامعه و مردم را شناسایی و آسیب‎شناسی کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی نیز ضمن خیر مقدم و تبریک هفته پژوهش از پژوهش به عنوان موتور محرک توسعه پایدار یاد کرد و گفت" در هر کشور که پژوهش به سرانجام رسیده توانسته‎اند تولید علم نموده و در حوزه کارآفرینی  پیشرفت نمایند.

امروزه دانشگاه‎ها بایستی به سمت‎و‎سوی دانشگاه کارآفرین یا دانشگاه‎های نسل سوم و چهارم و تولید علم ، اشتغال و کسب درآمد پیش روند.

دکتر جواد بازلی افزود" سهم بودجه پژوهش در کشور ایران قابل قیاس با کشورهای توسعه یافته نیست ولی امیدواریم با برگزاری اینگونه جلسات و شناساندن اهمیت پژوهش به سیاست‎گذاران حوزه پژوهش در آینده به حول‎و‎قوه الهی شاهد افزایش بودجه اختصاصی به بحث مهم و تأثیرگذار پژوهش و فناوری باشیم.

در پایان مراسم از پژوهشگران برتر و فعالین پژوهشی هر دو دانشگاه تقدیر شد.

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره