اولين نمايشگاه كتاب دانشجويان در مجتمع آموزش عالي گناباد برگزار شد

22 اسفند 1396, 12:57 ب ظ

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد، اولين نمايشگاه كتاب دانشجويان مجتمع آموزش عالي گناباد به همت امور فرهنگي و كتابخانه مركزي دانشگاه، از روز يكشنبه مورخ 13 اسفندماه1396 به مدت 3 روز در محل سالن اجتماعات ساختمان آموزشي خيابان غفاري، برگزار شد.

در اين نمايشگاه كتب درسي و غیردرسی موردنیاز دانشجويان با تخفيف ويژه 30  تا 50 درصدي عرضه گرديد. كتب عرضه‌شده در نمايشگاه بر اساس نظر اساتيد و مديران گروه‌های آموزشي تهيه و ارائه شد.

اين اولين نمايشگاه عرضه كتب دانشجويان مجتمع است كه تمامي رشته‌های تحصيلي در دانشگاه را تحت پوشش خود قرار داده است. در حاشيه اين نمايشگاه، علاوه بر فروش كتب جديد، امكان خریدوفروش كتب دست‌دوم دانشجويان نيز مهيا شده بود.

لازم به ذکر است که در صورت عدم ارائه كتب موردنیاز دانشجويان در این نمايشگاه، امكان سفارش تمامي كتب در حال انتشار ضمن استفاده از تخفیف‌های ويژه كتب وجود داشت.

عرضه كتب غیردرسی رايگان در تعدادي از غرفه‌های نمايشگاه نيز بخشی از جلوه‌های پرطرفدار و زيباي اين نمايشگاه بود

مسوول امور فرهنگی دانشگاه نیز ضمن خوشحالی از برگزاری این نمایشگاه و استقبال خوب دانشجویان گفت بر خود لازم می‌دانیم از رياست و معاونت دانشگاه كه به اين امر عنايت ویژه‌ای داشته و منابع مالي جهت تخفيف خريد كتب را تأمین نمودند كمال تشكر و قدرداني نماييم. اميد است در ترم‌های تحصيلي، برگزاري نمایشگاه‌های كتاب غنی‌تر و گسترده‌تر و حضور تمامي دانشجويان دانشگاه را شاهد باشيم.

گالری تصاویر