پیام ریاست دانشگاه به مناسبت بزرگداشت روز شهدا

21 اسفند 1396, 8:54 ب ظ

و شهادت تفکری است که در آزمایشگاه خون اثبات شده است و ایثارگران و جانبازان ما اساتید کلاس درس این آزمایشگاه ها هستند.

شمیم علم را در بوستان شهادت درک کردند و امروز بوستان علم، عطر آگین جان هایی است که پرکشیدند تا این بوستان همیشه سبز بماند.

اگرچه حضور فیزیکی افرادی را در کنار خود شاهد نیستیم اما نامشان بر دل هایمان و جلوی دیدگانمان بر سر در هر مرکز علمی چشم اندازی زیباست. در چنین روزهایی که نهالی برای آبادانی ایران عزیز می نشانیم یاد بزرگ مردانی در دل هامان جوانه می زند که سنگر علم و دانش را رها کردند و در سنگر باور و عمل مردانه حضور یافتند تا درختانی انبوه از ثمره تقدیم کنند.

صلوات می فرستیم به روح بلند شهید، فداکاری جانبازان و ایثارگران را ارج می نهیم، همت والای آن ها را تداوم می بخشیم و از خود گذشتگی آن ها را فراموش نمی کنیم. یاد و نام شهدا و ایثارگران ایران اسلامی را گرامی میداریم، درود خداوند بر آن ها باد.