جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و تقدیر از بانوان شاغل در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

21 اسفند 1396, 10:37 ق ظ

به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و همکاری امور اداری دانشگاه روز شنبه مورخ 96/12/19 از بانوان شاغل در مجتمع آموزش عالی گناباد هم‌زمان با ایام میلاد دخت نبی اکرم(ص) و روز زن و مادر با اهدای لوح و شاخه گل تقدیر شد.

در این مراسم دکتر نجاری ضمن تبریک این ایام به نقش ویژه و سنگین بانوان اشاره کرد و گفت امروزه نقش بانوان در اجتماع بر کسی پوشیده نیست و چه‌بسا کارهایی که مردها توانایی انجام آن را به‌سادگی نداشته باشند اما زنان در کنار کار منزل به‌راحتی عهده‌دار این وظایف در مجموعه کاری و منزل نیز باشند.

وی افزود با توجه به اینکه تعداد زیادی از دانشجویان این مجتمع دانشجوی دختر هستند این مورد وظیفه بانوان شاغل را در این مجموعه دانشگاهی سنگین‌تر می‌کند زیرا که نه‌تنها به‌عنوان یک کارمند بلکه به‌عنوان یک خواهر نیز باید راهنمای این دانشجویان باشند.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد از فعالیت‌های یک‌ساله کلیه نیروها تشکر کرد و افزود امروز مجتمع آموزش عالی گناباد با تلاش شما جایگاه ویژه‌ای در منطقه دارد و امید است که با گسترش فعالیت‌ها در حوزه‌های مختلف شاهد رشد و شکوفایی دانشگاه بیش‌ازپیش باشیم.

ایشان به نقش حوزه فرهنگی در دانشگاه و شهرستان اشاره کردند و گفتند همه ما باید دست‌به‌دست هم بدهیم تا برنامه‌هایی که در حوزه فرهنگی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری تدوین می‌شود به بهترین نحو به اجرا درآید.

در پایان مراسم نیز با حضور مسوولین دانشگاه با اهدای جایزه از بانوان شاغل تقدیر شد.