نشست همفکری تدوین برنامه توسعه و سرمایه گذاری جهت تبیین ابعاد سند توسعه و استفاده از ظرفیت های موجود به میزبانی دانشگاه گناباد برگزار شد.

11 شهریور 1400, 8:56 ق ظ

با پیگیری نماینده محترم شهرستانهای گناباد و بجستان، برنامه راهبردی توسعه و سرمایه گذاری شهرستان، با مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه گناباد و نخبگان منطقه و به پیشنهاد میز توسعه و پیشرفت دفتر نماینده تدوین می شود.

نشست همفکری تدوین برنامه راهبردی شهرستان با حضور مهندس صفایی نماینده محترم شهرستانهای گناباد و بجستان، دکتر موسوی زاده رئیس دانشگاه گناباد، جمعی از مدیران اجرایی شهرستان، اعضای میز توسعه و پیشرفت دفتر نماینده محترم و دانشگاهیان جهت تبیین ابعاد سند توسعه و استفاده از ظرفیت های موجود به میزبانی دانشگاه گناباد برگزار شد.

نشست هم اندیشی برای تدوین برنامه راهبردی توسعه و سرمایه گذاری شهرستان به میزبانی دانشگاه گناباد با حضور مهندس صفایی نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان و جمعی از نخبگان برگزار شد.

دکتر موسوی زاده رئیس دانشگاه گناباد در ابتدای این نشست، پس از تشریح کارهای مقدماتی انجام شده در زمینه تدوین برنامه راهبردی توسعه شهرستان، ضمن تشکر از حسن اعتماد نماینده مردم گناباد و بجستان در خصوص بهره گیری از ظرفیت دانشگاه و دانشگاهیان، گفت: از اقدامات موثر دانشگاه در زمینه کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان، تاسیس مرکز نوآوری معدن و فرآوری مواد معدنی و پردیس علم و فناوری می باشد. در این دو مرکز، پس از امضا تفاهم نامه های لازم و همکاری با پارک علم و فناوری خراسان رضوی، یونیدرو و مرکز رشد گناباد، توانایی بالایی در جهت حمایت مادی و مشاوره ای از شرکتها و ایده های دانش بنیان، ایجاد شده است. دکتر موسوی زاده نقش دانشگاه در زمینه اشتغال و کارآفرینی پیش روی شهرستان را نقشی حمایتی و مشاوره‌ای دانست.

مهندس صفایی نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در نشست هم اندیشی برای تدوین برنامه راهبردی توسعه و سرمایه‌گذاری شهرستان با تاکید بر استقبال از طرح های تحقیقاتی عملیاتی و کاربردی و نقش مهم دانشگاه و نخبگان در تنظیم سند توسعه راهبردی گفت: از ضرورت های مهم جامعه و شهرستان در جهت توسعه و تدوین برنامه راهبردی، حمایت از کسب وکارهای خرد وکلان، پیگیری جهت جذب سرمایه، تاکید بر برنامه های بلند مدت است که می‌توان با برنامه‌ریزی و انسجام بین دستگاه‌های اجرایی شهرستان به نتایج مطلوب در این زمینه رسید.

روابط عمومی دانشگاه گناباد

گالری تصویر