اداره میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه گناباد تفاهم نامه همکاری های علمی پژوهشی و تقویت گردشگری منطقه امضا کردند

10 شهریور 1400, 10:31 ب ظ

.

در راستای توسعه همکاری های علمی و اجرایی با بهره مندی از ظرفیت های طبیعی و تاریخی شهرستان، به منظور دست یابی به اهداف توسعه پایدار، با حضور مهندس صفایی نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان، تفاهم‌نامه مشترکی به امضای دکترموسوی زاده رییس دانشگاه گناباد و مهندس شناسایی رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری رسید.

دکتر موسوی زاده با ابراز خرسندی از همکاری با اداره میراث فرهنگی گفت:دانشگاه گناباد آمادگی خود را در راستای کمک به توسعه گردشگری که جز برنامه های اصلی توسعه شهرستان می باشد اعلام کرد.از اهداف اصلی دانشگاه، گسترش ارتباط با صنعت و جامعه و کارآفرینی است که در این مسیر با ظرفیتهای فراوان از جمله اساتید نخبه و جوان، دانشجویان توانمند، رشته های متنوع در این دانشگاه،وجود دارد.

مهندس شناسایی: باامضای تفاهم‌نامه مباحث مربوط به همکاریهای ارزشمند دانشگاه در حوزه رشته باستانشناسی و تقویت گردشگری، بوم گردی و نقش مهم توسعه صنایع دستی اشاره و آنرا از عوامل توسعه شهرستان نام برد.

روابط عمومی دانشگاه گناباد