تقدير از فعالين فرهنگي سال تحصيلي 1400-1399

14 تیر 1400, 8:35 ق ظ

امور فرهنگی در نظر دارد به مناسبت هفته فرهنگ دانشگاهها در آبان ماه سال جاری، از دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی تقدیر نماید. لذا آن دسته از دانشجویانی که در بازه زمانی ابتدای تیر ۱۳۹۹ تا انتهای خرداد ۱۴۰۰ در برنامه های فرهنگی مشارکت داشته و یا با امور فرهنگی همکاری داشته اند (در قالب کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی، بسیج دانشجویی و نهاد رهبری تحت عنوان دبیر، عضو شورای مرکزی کانون/ انجمن، عضو عادی و ...)  به لینک زیر مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل نمایند. ضمنا مدارک و مستندات مورد نیاز، به آیدی زیر ارسال گردد.

آدرس لینک ثبت نام در سامانه تقدیر فعالین فرهنگی:

آیدی ارسال مدارک و مستندات: [email protected]

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعت اداری با شماره زیر(خانم مهویدی) تماس بگیرند.

داخلی ۲۲۹