آغاز سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

29 ارديبهشت 1400, 4:11 ب ظ

آغاز سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره برگزاری مرحله دانشگاهی (بخش آوایی) جشنواره در اردیبهشت، خرداد و تیرماه سال جاری، آزمون رشته‌های حفظ بخش آوایی و نیز رشته‌های بخش معارفی، به صورت همزمان در تیرماه  برگزار می‌گردد و زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های هنری،پژوهشی، فناوری و ادبی از نیمه دوم اردیبهشت ماه 1400 تا پایان تیرماه 1400می‌باشد.

لازم به ذکر است بر اساس اعلام دبیرخانه مرکزی جشنواره، فایل های تلاوت(تحقیق و ترتیل) برگزیدگان مرحله دانشگاهی می بایست توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تا اول مرداد ماه 1400به دبیرخانه مرحله سراسری ارسال گردد. همچنین بر اساس تصمیم شورای سیاست گذاری جشنواره، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دبیرخانه مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت انتخاب شده است.

این جشنواره در ۹ بخش و ۴۰ رشته در مرحله دانشگاهی، منطقه ای و سراسری برگزار خواهد شد و مهلت ثبت نام در این رویداد بزرگ قرآنی  20 خرداد 1400 می باشد. همچنین از دانشجویان علاقه مند دعوت می شود تا برای آگاهی از رشته ها و شرایط و ضوابط شرکت در جشنواره دستورالعمل جشنواره را مطالعه نمایند. کادر اجرایی این جشنواره در دانشگاه، از دانشجویان فعال قرآنی و کانون قرآن و عترت هستند و اسامی آنها به شرح ذیل است:

دبير اجرايي دانشجويي: آقاي روح الله منزل آبادي
مسئول ثبت نام: خانم محدثه حافظ زاده
دريافت آثار برادران: آقاي حمزه رياحي
دريافت آثار خواهران: خانم فاطمه چوپاني
روابط عمومي و تبليغات: آقاي احسان بلوچ قرآيي

لینک آیین نامه سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های سراسر کشور:

لینک ثبت نام در جشنواره:

دانشجویان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با کارشناس مربوطه ( آقای پولاب) و با شماره ی زیر تماس بگیرند.

(داخلی 227)