برگزاری دوره آموزشي نشريات دانشجويي ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان مجتمع

29 ارديبهشت 1400, 4:06 ب ظ

واحد فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد، دوره آموزشی نشریات دانشجویی، ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان مجتمع  برگزار میکند.

این دوره در دو بخش عمومی و تخصصی برگزار خواهد شد که در دوره عمومی، آشنایی با دستورالعمل اخذ مجوز و انتشار نشریات دانشجویی و در دوره تخصصی آشنایی با تیتر نویسی، مقاله نویسی، مصاحبه، گزارش و … آموزش داده خواهد شد.  در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.

شرکت در این دوره برای متقاضیان انتشار نشریه (صاحب امتیاز، مدیر مسئول و سردبیر) دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌ها و انجمن‌ها الزامی است.  لازم به ذکر است در راستای حمایت از انتشار نشریات دانشگاهی این دوره به صورت رایگان برگزار می شود.

مهلت ثبت نام: پنجشنبه 30 اردیبهشت 1400

لینک فرم ثبت نام: