اولین همایش فناوری اطلاعات و کسب و کار های مجازی برگزار شد.

10 اسفند 1396, 9:00 ب ظ

به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد و همکاری اداره مخابرات شهرستان گناباد پنجشنبه دهم اسفند ماه 96 با حضور کارشناس فنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ممیزی شرکت های  دانش بنیان همایش فناوری اطلاعات و کسب و کارهای مجازی با حضور دانشجویان و مسوولین دانشگاه و شهرستان برگزار شد.

در این همایش دکتر نجاری رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن خیر مقدم به میهمانان در جلسه به تاثیر شگرف فناوری بر زندگی بشر اشاره کرد و وظیفه دانشگاه را در این زمینه فرهنگ سازی جهت حرکت دانشجویان به این مسیر دانست.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تشکر از کلیه مسوولین شهرستان که به پیشبرد اهداف دانشگاه کمک کرده اند ازمعاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه بخاطر حضور فعال خود در عرصه فناوری تشکر کرد و خواستار تلاش بیشتر این معاونت در حوزه پژوهش شد. ایشان با توجه به ظرفیت دانشگاه در داشتن رشته ها و گرایش های مختلف بر ضرورت برگزاری یک همایش تا آبان ماه سال 97 در حوزه پژوهشی تاکید کرد.

دکتر نبی پور نیز به نقش اطلاعات و تاثیر آن در حوزه کسب و کار اشاره کرد و فرمود که حوزه فناوری اطلاعات یکی از مباحث روز دنیاست. ایشان به نقش فناوری اطلاعات در زندگی اجتماعی انسان ها اشاره کرد و افزود امروز رویدادهای فرهنگی با کمک فناوری اطلاعات جهانی شده است.

فرماندار شهرستان به تاثیر فناوری اطلاعات بر کسب و کار مجازی اشاره کرد و گفت چنانچه در این حوزه گشایشی ایجاد گردد سالانه اشتغال بسیار بالایی را در کشور خواهیم داشت. امروز همه پذیرفته اند که حوزه کسب و کار اینترنتی حوزه ای اشتغال زاست و از زیرساخت های اساسی برای اشتغال است.

ایشان خشکسالی های پی در پی را تهدیدی جدی برای بخش کشاورزی و دامداری گناباد دانست و ادامه داد به توجه به این موضوع بایستی به فکر اشتغال جدید در منطقه بود تا جلوی مهاجرت از شهرستان گرفته شود.

دکتر نبی پور ثبت یک اثر جهانی،140 اثر ملی تاریخی ثبت شده و 100 اثر در حال ثبت را مزیتی عالی برای گناباد دانست و گفت در حوزه گردشگری در این منطقه با این پتانسیل بالا و با کمک کسب و کار اینترنتی می توان زمینه اشتغال افراد زیادی را ایجاد نمود.

ایشان ضمن تشکر از برگزار کنندگان این همایش از جامع دانشگاهی خواستند تا خروجی این همایش ها تدوین یک سند راهبردی در حوزه اجرایی باشد.

در ادامه دکتر کامیارکارشناس فنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ممیزی شرکت های دانش بنیان نیز ضمن اشاره به تسهیل کنندگی مسیر اشتغال توسط IT به بیان دیدگاه ها و نظرات علمی در حوزه کسب و کارهای مجازی پرداخت.

در این همایش از دکتر محمد صادق امین شریعتی و دکتر عابدین حاجی نژاد اعضای هیات مدیره هلدینگ گردشگران شهر خورشید دعوت شده بود که به بیان عملکرد خود در حوزه کسب و کار مجازی پرداختند.

در پایان جلسه نیز تبادل نظر و پرسش و پاسخ دانشجویی انجام گرفت.

در خبرگزاری‎ها:

مرجع دانش (CIVILICA)