پروژه دانشکده علوم مجتمع آموزش عالی گناباد به زودی با حضور مسئولین کشوری و استانی افتتاح می‌شود.

20 ارديبهشت 1400, 1:21 ب ظ

پروژه دانشکده علوم مجتمع آموزش عالی گناباد به زودی با حضور مسیولین کشوری و استانی افتتاح می شود.

با عنایت به تغییر در برنامه افتتاح دانشکده علوم مجتمع موارد ذیل به استحضار مردم شریف گناباد می رسد:

- مطابق اعلام مکتوب وزارت علوم، پروژه دانشکده علوم مجتمع آموزش عالی گناباد از مجموعه 188 طرح عمرانی، پژوهشی و آموزشی آماده افتتاح موسسات آموزش عالی کشور، در لیست معدود پروژه هایی که مقرر بود به صورت ویدیو کنفرانس توسط ریاست محترم جمهور افتتاح و بهره برداری گردد قرار گرفت.

با توجه به شرایط کرونا و وضعیت جوی به ویژه انسداد راه‌های ارتباطی به پروژه و همچنین، عدم تکمیل جاده ویژه دسترسی به پردیس و تخریب جزیی آن، امکان حضور مدیران و معاونین عالی وزارت و.... در شهرستان مقدور نبود.

با توجه به تغییر در برنامه ریزی نهاد ریاست جمهوری و تجمیع برنامه افتتاحیه با پروژه‌های وزارت آموزش و پرورش امکان ارایه کامل پروژه وجود نداشت.

بنابراین، به منظور بهره گیری حداکثری از ظرفیت های برنامه، تصمیم افتتاحیه با حضور مدیران ارشد کشوری و استانی پس از ماه مبارک رمضان توسط مسیولین شهرستان، مجتمع و مدیران محترم وزارت، اتخاذ گردید.

لازم است از حمایت ها و همراهی مردم، اصحاب رسانه و تلاش‌های بی‌دریغ مدیران شهرستان و وزارت علوم همچنین همکاران مجتمع تقدیر و تشکر نماییم. زمان افتتاحیه حضوری در اسرع وقت، به مردم عزیز اعلام خواهد شد.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد