دوره آموزشی آشنایی با سرطان های شایع مردان و راه های پیشگیری از آن در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

16 اسفند 1399, 5:37 ق ظ

دکتر محمد عجم متخصص اورولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مدرس این دوره آموزشی با اشاره به اهمیت توجه ویژه به سلامت جامعه و مردان مسایل مختلفی از جمله موارد زیر را بیان کرد:

_در سرطان پروستات ژنتیک،نژاد و مهم تر از همه سن موثر است.
_سرطان مثانه در هردو جنس وجود دارد اما در مردان با احتمال بیشتر دیده می شود زیرا علت اصلی سرطان مثانه مصرف دخانیات است که مردان بیشتر از زنان مصرف دخانیات دارند.
_مردان بالای ۴۵ سال و در موارد سابقه بیماری های پروستات و مثانه در خانواده بالای ۴۰ سال جهت آزمایش و معاینه سالانه به پزشک ارولوژیست مراجعه نمایند.

این دوره ی آموزشی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان با همکاری مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، برای جامعه دانشگاهی و عموم مردم برگزار شد.

گالری تصویر