گوشه ای از دستاوردهای بی نظیر مجتمع آموزش عالی گناباد در یکساله اخیر

5 بهمن 1399, 10:56 ق ظ

به لطف خدا و در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) با حمایت و همراهی مسیولین دلسوز شهرستان و مردم عزیز، دستاوردهای ذیل در مجتمع آموزش عالی گناباد محقق گردید:

۱- علی رغم مشکلات اقتصادی و وضعیت بحرانی جذب اعتبارات در کشور، بودجه هزینه ای مجتمع از محل اعتبارات مصوب دولتی(لایحه بودجه) در مدت یکساله اخیر از رقم ۱۶.۷ میلیارد تومان به رقم ۳۶.۸ میلیارد تومان افزایش یافت.

۲- اعتبارات جذب شده از سوی سازمان برنامه و بودجه توسط مجتمع(خارج از لایحه بودجه) در مدت یکساله اخیر، مبلغ ۱۷.۱ میلیارد تومان جذب شده که قبل از این مدت(از ابتدای تأسیس مجتمع تا ۱۳۹۸)، جمع مبالغ دریافت شده ۴ میلیارد تومان بوده است.

۳- اعتبارات جذب شده از محل ردیف های متفرقه و سایر منابع(خارج از لایحه بودجه) توسط مجتمع در مدت یکساله اخیر مبلغ ۲۲.۸ میلیارد تومان است در حالیکه جمع اعتبارات جذب شده از ابتدای تأسیس تا۱۳۹۸ مبلغ ۱۵.۹ میلیارد تومان بوده است.

۴- علی رغم شایعات متعدد مبنی بر توقف عملیات عمرانی مجتمع، سرعت اجرای پروژه ها در مدت یکساله اخیر به شدت افزایش یافته و بیش از ۳۶ میلیارد تومان جذب اعتبارات عمرانی صورت گرفته که این رقم قبل از این مدت(تاسیس تا۱۳۹۸) مجموعا ۲۴.۴ میلیارد تومان بوده است.

۵- در مدت یکساله اخیر، مجتمع با هدف کارآفرینی، تقویت اقتصاد محلی، پرورش دانش آموختگان کارآمد اقدام به تأسیس ۴مرکز مهم جوار دانشگاهی نموده و بیش از ۱۰ تفاهم نامه همکاری گروههای علمی با ادارات، سازمانها، شرکتها و صنعت منعقد کرده است. این دستاورد از ابتدای تأسیس مجتمع بی سابقه بوده است.

۶- علی رغم مقاومت های مکرر، کلیه امتیازات و شرایط لازم برای ارتقاء مجتمع به دانشگاه کسب گردید و این شایستگی ها در کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاههای خراسان رضوی در شهریورماه امسال به تصویب رسید

در آینده نزدیک، نشست خبری مجتمع برگزار می شود، از مردم عزیز دعوت می شود سوالات، ابهامات، انتقادات و پیشنهادات خود را با روابط عمومی مجتمع یا اصحاب محترم رسانه جهت طرح در جلسه مطرح فرمایند.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد