کارگاه آموزشی "نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن جهت پیشگیری از بیماری" به صورت مجازی در مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار شد.

28 آبان 1399, 10:58 ق ظ

با توجه به نقش مهم تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری و کنترل کووید_۱۹، این کارگاه آموزشی توسط مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانشجویی مجتمع برگزار گردید.

زهرا حسینی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد مدرس دوره  مباحثی در رابطه با استفاده از گروه های ۶ گانه هرم راهنمای غذایی ایران و با تاکید بر دو اصل تعادل و تنوع جهت تامین نیازهای انرژی و ریزمغذی های بدن و همچنین توصیه های تغذیه ای جهت پیشگیری، و در صورت ابتلا برای مبتلایان و دوران نقاهت بیماری کووید_۱۹  بیان کرد.

گالری تصویر