برگزاری دو دوره آموزشی افزایش سطح سواد HSE ، با عنوان ارتباط HSE وکووید_19 از ناقلی تا ابتلا و عوارض بعدی توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی

14 آبان 1399, 1:38 ب ظ

مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گناباد دو دوره آموزشی افزایش سطح سواد HSE با عنوان ارتباط HSE و کووید_19 ویژه را برگزار نمود.

مدرس اولین کارگاه جناب آقای محمد حسین رحمانی کارشناس ارشد آموزش بهداشت بودند و 61 نفر از کارکنان و اساتید شرکت نمودند.

از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه می توان به راههای پیشگیری، کنترل و جلوگیری از انتقال بیماری، جداسازی، قرنطینه بیماران و بازگشت به کار اشاره نمود.

در پایان دوره اول، شرکت کنندگان به طرح سوالات خود پرداخته و جلسه به صورت پرسش و پاسخ پایان یافت.

دومین دوره آموزشی افزایش سطح سواد HSE با عنوان پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در محیط های اداری ویژه کارکنان و اساتید مجتمع آموزش عالی گناباد در تاریخ 6/8/99 با همکاری واحد بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گناباد برگزار گردید.

از جمله مباحث ارائه شده توسط مدرس این دوره آموزشی سرکار خانم الهه نمکی مقدم کارشناس بهداشت حرفه ای می توان به علایم بیماری، افراد آسیب پذیر و روشهای محافظت فردی مانند انواع ماسک و نحوه صحیح استفاده از انها اشاره نمود. همچنین در مورد لایه ملت بلون ماسک جراحی و روشهای تشخیص آن توضیحاتی ارائه شد.

این جلسه با حضور 61 نفر از کارکنان و اساتید برگزار گردید. در پایان، شرکت کنندگان به طرح سوالات خود پرداخته و جلسه به صورت پرسش و پاسخ پایان یافت.

گالری تصویر

View the embedded image gallery online at: