کارگاه آموزشی "نقش دانشگاهیان در ارتقاء سلامت روان دانشجویان"

11 آبان 1399, 10:34 ق ظ

مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد در روز پنج شنبه مورخه 8  آبان ماه ۱۳۹۹، اقدام به برگزاری کارگاه "نقش اساتید و کارکنان در ارتقاء سلامت روان دانشجویان" ویژه کارکنان ارجمند دانشگاه، اساتید و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی شهرستان گناباد نمود.

این کارگاه توسط جناب آقای دکتر حمید یعقوبی، دانشیار دانشگاه شاهد، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ابتدای کارگاه آقای دکتر یعقوبی به بیان چالشهای زندگی دانشجویی از قبیل جدا شدن از خانواده، هویت یابی، ازدواج، مسایل تحصیلی و ... پرداخت و در ادامه با تشریح نشانه های دانشجویان تحت استرس و آشفته، راهکارهایی جهت یاری رسانی و نحوه ارجاع به مرکز مشاوره بیان نمود.

در پایان، شرکت کنندگان به طرح سوالات خود پرداخته و جلسه به صورت پرسش و پاسخ پایان یافت.

گالری تصویر