در دیداری از فرماندهی و سبز پوشان نیروی انتظامی شهرستان گناباد تقدیر گردید.

6 آبان 1399, 8:10 ق ظ

رییس، معاونین و مدیران مجتمع آموزش عالی گناباد در دیداری با فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان گناباد از زحمات و همکاری های این نیرو با مجتمع، با اهدا لوح سپاس، تقدیر کردند.

دکتر موسوی زاده گفت: زحمات نیروی انتظامی در ایجاد نظم و امنیت و همکاری با برنامه های مختلف مجتمع بسیار ارزنده و قابل تقدیر بوده است.

سرهنگ قربانی با اشاره به اهمیت امنیت و این که وظیفه ذاتی پلیس ایجاد امنیت در سطح جامعه شهر و روستا می باشد گفت: امنیت از بدو ورود انسان بر روی زمین جزء نیازهای اولیه بشر بوده است و امنیت در اجتماع و آموزه‌های دینی ما جایگاه مهم و خاصی دارد و ما هم سعی کرده‌ایم که با ایجاد امنیت و آسودگی خاطر، فضایی امن برای دانشجو، کارمند، شهروند، کاسب، کشاورز و همه اقشار مختلف جامعه ایجاد کنیم که همه بتوانند کار و وظایف خود را با خیال آسوده انجام دهند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان گناباد ضمن تشکر از پیشرفت های به وجود آمده در دانشگاه و جذب اعتبارات مفید که افتخاری برای شهرستان گناباد می باشد گفت: الحمدلله این مجتمع جایگاه خود را در شهرستان و استان پیدا کرده است و پیشرفت‌های موجود نشات گرفته از پیگیری‌های جدی مجموعه مدیریت دانشگاه و نماینده شهرستان می باشد که در نیل خواسته مردم برای ارتقاء مجتمع و پیدا کردن جایگاهی که باعث افتخار شهرستان باشد بسیار مفید است.

در پایان به پاس قدردانی، توسط دکتر موسوی زاده لوح‌های سپاسی به فرماندهان نیروی انتظامی شهرستان گناباد اهدا شد.

گالری تصویر