توجه

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/618

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری از زیرساخت‌ها و ظرفیت های ایجاد شده در مجتمع آموزش عالی گناباد قدردانی کرد.

3 آبان 1399, 8:02 ق ظ

پیرو سفر معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری به شهرستان گناباد، دیداری بین ایشان و مهندس صفایی نماینده محترم مردم شریف شهرستانهای گناباد و بجستان و دکتر موسوی زاده رئیس مجتمع با هدف پیگیری برنامه‌های پیشنهادی و پیشبرد اهداف سفر، به ویژه در زمینه های ایجاد پردیس علم و فناوری، ایجاد هسته پژوهشی قنات، تجهیز پژوهشگاه معدن و موضوعات مرتبط با آمایش آموزش عالی برگزار گردید.
در این دیدار مهندس صفایی ضمن تشکر از حضور دکتر رحیمی در شهرستان، به قدمت و تعدد موسسات آموزش عالی، ویژگیهای مختلف و شاخصه های دانشگاهی حوزه انتخابیه اشاره نمود و با تاکید بر سیاست تمرکززدایی، برنامه های توسعه ای مجتمع را به عنوان یک واحد دانشگاهی مستقل، در ‌کمک به اشتغال آفرینی دانش بنیان تشریح کرد. ایشان با اشاره به نیاز منطقه و پتانسیل های فراوان این موسسه از جمله نیروی انسانی پویا و جوان آن، رشد همه جانبه این واحد دانشگاهی را برای توسعه و محرومیت زدایی جنوب خراسان رضوی لازم دانست. ایشان طرح های انجام شده اساتید مجتمع در مورد اکتشاف معادن پورفیری، ایجاد پژوهشگاه معدن، مرکز نوآوری و تجاری سازی صنایع معدنی و سایر طرح های توسعه ای مرتبط با معادن غنی منطقه که مورد حمایت کامل سازمان ایمیدرو قرار گرفته است؛ را به عنوان یکی از نقاط قوت خدمت این مجتمع به کشور بیان نمود.

دکتر موسوی زاده نیز با تشکر از راهنمایی‌ها و حمایت های آقای دکتر رحیمی، گزارش کاملی از رشد شاخصه های مختلف، گسترش خدمات موثر دانشگاهی به منطقه و برنامه های توسعه ای مجتمع در افق چند ساله را تشریح کرد.

دکتر رحیمی ضمن قدردانی از زیرساخت‌ها، برنامه ریزی ها و ظرفیتهای ایجاد شده، روند رو به رشد مجتمع آموزش عالی گناباد را در اکثر شاخصه ها فراتر از انتظار ارزیابی نمودند.  همچنین، با مباحث صورت گرفته درخصوص ظرفیتها و پتانسیل‌های مجتمع، ضمن تاکید بر ایجاد پردیس علم و فناوری و مساعدت در خصوص تامین تجهیزات پژوهشگاه معدن و زمین شناسی، حمایت خود را از توسعه مستقل مجتمع آموزش عالی گناباد اعلام نمود.

روابط عمومی مجتمع، پیرو درخواست مکرر و مطالب برخی رسانه های شهرستان به استحضار می رساند، با عنایت به حضور معاونت محترم در مشهد مقدس، سفر ایشان به شهرستان بدون برنامه ریزی قبلی و با پيگيري مجتمع، جهت بازدید و آشنایی ایشان از ظرفیتها و زیرساختها انجام گرديد. مستندسازی و فیلمبرداری کامل بازدید و جلسه هیات رئیسه مجتمع با ایشان توسط خبرنگاری صدا و سیما و ... جهت پوشش رسانه ای و بهره برداری‌های آتی انجام گرديد.
مباحث و عبارات مطرح شده در برخی رسانه ها مبنی بر "کوچک سازی" و "زیر نظر قرار گرفته شدن مجتمع توسط سایر دانشگاه ها" اکیدا تکذیب شده و هیچگاه توسط مسئولین وزارتی و محلی مطرح نگردیده است.

از امام جمعه معزز، فرماندار، شهردار و رئیس شورای شهر، نیروی انتظامی، خبرنگاری صدا و سیما و تمامی مسئولین که در فرصت چند ساعته هماهنگی سفر در ایام سوگواری امام رضا(ع) و با وجود محدودیت‌های کرونایی، قبول زحمت فرموده و در مراسم استقبال و بازدید همراهی نمودند صمیمانه تقدیر تشکر میگردد. از نماینده محترم و دغدغه مند شهرستان بابت پیگیری و کسب ظرفیت های جدید برای مجتمع قدردانی می‌گردد.

گالری تصویر

{gallery}618{/gallery}