معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رییس ستاد آمایش آموزش عالی کشور از ظرفیت ها و پتانسیل­ های مجتمع آموزش عالی گناباد بازدید کرد.

28 مهر 1399, 7:42 ق ظ

دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دعوت دانشگاه فردوسی مشهد با هدف شرکت در برنامه های پژوهشی این دانشگاه در منطقه حضور یافت.

با توجه به پیگیری مجدانه درخواست مجتمع آموزش عالی گناباد جهت ارتقا به دانشگاه و لزوم بررسی و ارزیابی توسط ستاد آمایش آموزش عالی کشور و نیز موارد مختلف مطرح شده در خصوص طرح آمایش، فرصت حضور رییس ستاد آمایش آموزش عالی کشور در منطقه را غنیمت شمرد و از معاون وزارت درخواست گردید تا ظرفیت ها و پتانسیل های منطقه و مجتمع، از نزدیک مورد ارزیابی و بازدید قرار گیرد. با توجه به عدم برنامه ریزی قبلی برای سفر دکتر رحیمی، امکان همراهی حضوری مهندس صفایی مهیا نگردید؛ ولی به صورت تلفنی عرض خیر مقدم و رایزنی های لازم صورت پذیرفت.

دکتر رحیمی شعرباف به همراه مهندس قربانی  فرماندار شهرستان، دکتر موسوی زاده رییس مجتمع  آموزش عالی گناباد و دیگر مسوولین در بدو ورود به شهرستان گناباد، پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام و علامه محمدتقی بهلول و بازدید از فضاهای آموزشی و پژوهشی، در جلسه هیات رییسه مجتمع حضور یافت.

معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف، ظرفیت های منطقه و  علم دوستی و علم پروری مردم شهرستان را شایسته تقدیر برشمرد و از وجود زیرساخت های ارزشمند مجتمع تشکر و قدردانی نمود.

دکتر رحیمی افزود: با عنایت به موافقت به عمل آمده در هیات امنای منطقه جهت تاسیس هسته پژوهشی معدن در مجتمع آموزش عالی گناباد در شهریورماه۱۳۹۹، این فرصت را به عنوان الگوی موفق در منطقه دانسته و حمایت معاونت پژوهشی وزارت را در تامین تجهیزات مورد نیاز این پژوهشگاه اعلام نمود.

وی ماموریت گرایی و توجه به ظرفیت‌ها منطقه ای، ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه را از مهمترین شاخصه ها ارتقا مراکز دانشگاهی دانست و سیاست های ستاد آمایش آموزش عالی کشور را در این خصوص تشریح نمود.

رییس ستاد آمایش آموزش عالی کشور افزود: در سیاستهای اصلی ستاد آمایش، کیفی گرایی بر کمی گرایی اولویت داشته و برای مجتمع آموزش‌عالی گناباد ایجاد مقاطع تحصیلات تکمیلی نسبت به ایجاد رشته های جدید اولویت دارد و شرط لازم جهت ایجاد رشته های جدید را وجود امکانات و کیفیت تعریف شده دانست.

لازم به توضیح است که سیاست­های آمایش آموزش عالی کشور در سال۱۳۹۴ اتخاذ و ماموریت گرایی مراکز دانشگاهی مد نظر قرار گرفت. از همان ابتدا، بر مبنای این سیاست ها با تمامی مراکز دانشگاهی کشور رفتار شده است. در هیچ کدام از مراکز دانشگاهی دولتی کشور، افزایش رشته های تحصیلی صورت نگرفته است. موضوعی که می بایست از طریق رسانه ها به مردم اطلاع داده می شد.

از همکاری، همیاری و زحمات نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان، فرماندار، امام جمعه، شهردار و اصحاب رسانه و کلیه مسوولین شهرستان تقدیر و تشکر می گردد.

گالری تصویر