معاون آموزشي، پژوهشي و دانشجويي مجتمع آموزش عالی گناباد منصوب شد.

22 مهر 1399, 9:34 ق ظ
معاون آموزشي، پژوهشي و دانشجويي مجتمع آموزش عالی گناباد منصوب شد. دکتر مجتبی محمدپور عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی گناباد به سمت معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی گناباد طی حکمی از سوی رییس مجتمع آموزش عالی گناباد آقای دکتر مجتبی محمدپور به سمت معاون آموزشي، پژوهشي و دانشجويي منصوب گردید.

متن این انتصاب به شرح زیر است.:

جناب آقاي دكتر مجتبي محمدپور
عضو محترم هيأت علمي

با عنايت به تجارب ارزنده، تعهد و تخصص جنابعالي به موجب اين ابلاغ، به سمت معاونت آموزشي، پژوهشي و دانشجويي مجتمع آموزش عالي گناباد منصوب مي گرديد. اميد است؛ با استعانت از خداوند متعال، در راستاي بهبود وضعيت آموزشي دانشجويان، ارتقاي سطح كيفي طرح‌هاي پژوهشي و استفاده از قابليت‌ها و توانمندي‌هاي اعضاي محترم هيات علمي و كاركنان خدوم به انجام ماموريت‌ها و وظايف محوله اهتمام ورزيد. همچنين، نظر به سوابق ارزشمندتان در زمينه‌هاي ارتباط با صنعت و جامعه و وجود پتانسيل‌هاي بالاي علمي و امكانات، انتظار مي‌رود؛ در جهت رفع مشكلات صنعت منطقه، اقدامات شاياني صورت پذيرد. بر همه ما واجب است كه با تبعيت از آموزه‌هاي ديني و شرع مقدس اسلام، راهبردهاي وزارت عتف، استفاده از صاحب نظران و تعامل با دانشگاهيان در تحقق هرچه بهتر و ارزشمندتر اهداف اين واحد دانشگاهي و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ايفاي نقش نماييم. از درگاه حضرت باري تعالي، براي جنابعالي و همكاران توفيقات روزافزون مسئلت مي‌نمايم.

دکتر سید مصطفی موسوی زاده

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد